Melih Gökçek: PKK halkı doğrudan doğruya tehdit ediyor

Habertürk ekranlarında Veyis Ateş'in sunduğu ' Gündem Özel ' programına canlı yayın konuğu olan Melih Gökçek , genel merkezi kasetle şantaj uyguladığı iddiasından HDP'nin barajı aşmasına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Gündem Özel Habertürk Melih Gökçek 

Gökçek, Van'da PKK'lıların afişlerle vatandaşı açıkça tehdit ettiğini ifade ederken, teröristlerin astırdığı afişleri ilk kez gösterdi.

Gökçek, şu ifadeleri kullandı;

NEYİN ÖNLEMİNİ ALIYOR?

Van'da isimsiz ilanlar asmışlar. İlanda 'Bir gün her şey sahip çıkmazsanız uzak değil' yazıyor. Çeşmeden kan akıyor. Ne demek çeşmeden kırmızı kan akması? Çeşmeden kan akıyor 'Önleminizi alın' diyor. Kan nereden akıyor ve neyin önlemini alıyor.

HALKI TEHDİT EDİYORLAR
Halkı doğrudan doğruya tehdit ediyor. 'HDP barajı aşmazsa kan akıtırız' diyorlar. Adamlar hala terörle iç içe, demokrasinin neresinden bahsediyorsunuz? Hangi demokrasiden bahsediyorsunuz?

BU AFİŞLERİ PKK ASTI
Van'da bunu ki asar? Bu afişleri PKK astı. Asmış olduğu reklam panoları da belediyenin müsaadesi olmadan konulan reklam panoları. Bunlarla insanlar tehdit ediliyor. Güneydoğu'da pek çok insan, hür iradesiyle oy kullanamıyorlar. Ben buradan yine söylüyorum. Demokratik olarak oyunu kullanma hakkı elinden kim varsa, sandığa gitmesin.

10 BİN MERMİ İLE ORADA NE İŞİN VAR

En son Ağrı'da teröristlerle asker karşılaştı. 15 saat sürdü çatışma ve yerden 10 bin mermi kovanı toplandı. Demirtaş 'Ak Parti'nin tezgahıdır' dedi. Ben de soruyorum buradan 'Ne işi var teröristin 10 bin mermiyle, eğlence yapılan yerde? Niye o kadar mermiyle gelip, çatıştın?'

İNŞALLAH BARAJI AŞAMAYACAK

Melih Gökçek kasetle genel merkezi tehdit ediyormuş. Melih Gökçek'in elinde böyle tehdit ettiği tek bir kaset varsa, dünyanın en onursuz insanıdır. Kendisini mahkemeye verdim. İnşallah barajı aşamayacak. Daha da düşecek. Dokunulmazlığı da kalmayacak. Mahkeme de kendisiyle mutlaka ve mutlaka hesaplaşacağız. resmen tehdit ediyor.

BEYAZ GAZETE



Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
30 Nisan 2015 Perşembe günü yayınlandı