Melih Gökçek, Karadeniz'de Ankaralılara Tatil Merkezi Kuruyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akçakoca'da Ankaralı öğrenci, yaşlı ve engellilerin birer hafta faydalanacağı tatil merkezi kurduklarını söyledi.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Karadeniz'in incisi Akçakoca'da, Maden Teknik Arama Dinlenme Tesisi olarak bilinen ancak yerel seçimler öncesi Büyükşehir Belediyesi sosyal tesisi olarak devri olan turizm tesisinde yapılan inşaatları incelemek için Akçakoca'ya geldi. Akçakoca'da Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret eden Başkan Gökçek, Büyük Şehir Belediyesi Sosyal Tesis olarak kullanılacak olan tesisin bayram sonunda açılacağını belirtti.
Sosyal Tesis Belediye Başkanı Büyükşehir Belediyesi Dinlenme Tesisi Melih Gökçek 


Gökçek, Kamp alanın olarak iki ayrı yer daha düşündüklerini belirterek ' Akçakoca'daki tesisimiz bayram sonunda açacağız. Ankaralı öğrenciler, yaşlılar ve engelliler bu tesisimizde birer hafta arayla tatil fırsatı sunacağız. Bu alanda Akçakoca'nın ekonomisine de katkı yapmış olacağız. Gurup gurup Ankara'dan gelecekler. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Akçakoca'ya hayırlı olsun ' diye konuştu.
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
28 Haziran 2014 Cumartesi günü yayınlandı