Melih Gökçek'e canlı yayında Ahmet Hakan sürprizi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. Başkan Gökçek kendisi hakkında bilinmeyenleri aktarırken, siyasi hayatı özel yaşamı gibi birçok konuda açıklama yaptı.
Belediye Başkanı Habertürk Melih Gökçek 


Yıllardır süren klasikleşmiş 'Melih Gökçek-Ahmet Hakan atışmalarının baş kahramanları Habertürk Tv'de bir araya geldi. Ahmet Hakan canlı yayına bağlanarak Gökçek'e sürpriz yaptı.

Gökçek, Ahmet Hakan'ın kendisinden sürekli olarak kaçtığını söylerken ' Ahmet Hakan'ı severim ama bir türlü evlendiremedim ' . dedi.

Bunun üzerine Ahmet Hakan bir anda canlı yayına bağlandı. ' Arkamdan atıp tutmak yok. İkide bir ekrana çıkartmaya çalışıyor. İşte buradayım. Ne yapacaksa yapsın. ' diyen Hakan sözlerini şöyle sürdürdü

GÖKÇEK'İ SEVERİM, İYİ İNSANDIR

Gökçek'le Twitter'daki aralarındaki atışmaların Gökçek tarafından başlatıldığını ifade eden Ahmet Hakan ' Genelde bana sataşan Melih Gökçek'tir. Benim Melih Gökçek'le fikirlerim örtüşmüyor ama ben onun espriyi anlaması, şaka kaldırması, bu toleransı, bu çocuksu hali, bu sevimliliği ve sempatikliği nedeniyle her zaman takdir etmişimdir. Melih Gökçek iyi bir insandır. ' dedi.

BEYAZ GAZETE


Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
30 Haziran 2016 Perşembe günü yayınlandı