Mehmet Özhaseki'den Kayseri halkına sucuk ikramı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP tarafından gündeme getirilen bazı iddialara ilişkin açtığı tazminat davalarından kazandığı paranın bir kısmıyla vatandaşlara sucuk dağıttı.
Tazminat Davası Belediye Başkanı Chp Mehmet Özhaseki Kemal Kılıçdaroğlu 


AK Parti Talas İlçe Teşkilatı'nın 5. olağan kongresine katılan Özhaseki, kongre sonrasında, salonun önünde kurulan mangallarda pişen sucukları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile vatandaşlara dağıttı. Özhaseki, burada yaptığı açıklamada, geçen hafta sonuçlanan iki tazminat davasından yaklaşık 15 bin lira aldıklarını belirterek, 'Birisi, bunların (CHP) milletvekillerinden, birisi de bunların yandaş gazetelerinden. Arkadaşlarımız haber yapalım deyince bunun haberlik bir tarafı yok, her gün kazanıyoruz bu paraları, haber yapmayın, işi abartmayın dedim. Baktık ki bunlar yerinde duramıyor, yeniden algı idaresine başladılar. Bu yüzden sucuk ikramımız var. Helali hoş olsun, bunların da ecdadına rahmet okuyun. Bunlar hayır işlemezler, bu paralarla biraz hayır işlensin, geçmişlerine rahmet olsun. Yiyenlere de afiyet olsun' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
23 Kasım 2014 Pazar günü yayınlandı