Mehmet Ali Birand'ın öldü mü? (Son Durum)

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumu hakkında bir açıklama da Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar'dan geldi.
Son Dizisi Sarılar Kanal D Mehmet Ali Birand Amerikan Hastanesi 


Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, Amerikan Hastanesi'nden canlı yayına bağlanarak Birand'ın Son durumu hakkında bilgi verdi.Kanal D öğle haberlerine bağlanan muhabir Süleyman Sarılar, Mehmet Ali Birand'ın makinelere bağlı olarak yaşadığı ve durumunun kritik olduğunu açıkladı.Amerikan Hastanesi'nden yayın bağlanan Sarılar, 'Doktorların umutlu bir açıklama yapmadığını' ve Birand'ın durumunun kritik olduğunu ifade etti.

Mehmet Ali Birand'ın oğlu ve eşi de yoğun bakım servisinde bekliyor.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
17 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı