Mehmet Ali Birand Öldü Mü?

Mehmet Ali Birand öldü, Mehmet Ali Birand vefat etti, Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti. Mehmet Ali Birand son dakika haberleri. Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand (72) yaşamını yitirdi.
Şişli Belediye Başkanı Vehbi Koç Ertuğrul Özkök Sarılar Türkiye Futbol Federasyonu 


MEHMET ALİ BİRAND ÖLDÜ - SON HABER (TIKLAYINIZ)

Geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan gazeteci Mehmet Ali Birand ' ın tedavisinin sürdüğü hastane ziyaretçi akınına uğradı.Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, işadamı Rahmi Koç ile Ertuğrul Özkök ve Ali Kırca ' nın da aralarında bulunduğu çok sayıda gazeteci Birand ' ın tedavisinin sürdüğü Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi ' ne gelerek bilgi aldı. Birand ' ın durumuna ilişkin hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, “Durumu şuan kritik ama beyin ölümü gerçekleşmedi. Herkesin duasını bekliyoruz” dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise Birand ' ın oğluyla görüşme imkanı bulduğunu ifade ederek, “Şu anda hayatta. Kendisine Allah ' tan şifalar diliyorum. İnşallah çok sevdiği ve sunduğu haberlerle bizi ekrana bağlayan Birand ekrana döner” dedi.Yıldırım Demirören de, “Şu anda yoğun bakımda ve hayatta. Çok şükür sevindirici haberi aldık. Tüm basın camiası ve herkese geçmiş olsun diyorum. İnşallah kendisinden sevindirici ve mutlu haberler alacağız” diye konuştu

Basın Konseyi Başkanı Orhan Birgit : ' Sevgili meslektaşımız Mehmet Ali Birand'ın aramızdan ayrılmaması için dua ediyoruz.Başka yapacak birşeyimiz yok. ' Ali Kırca'da açıklama yapmadan hastaneye girdi.
17 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı