Mantar toplamak isterken uçurumdan yuvarlandı, ekipler 1 gün sonra cansız bedenine ulaştı

arşiv görüntüler

( DENİZLİ )- Yaklaşık 20 metreden düşen adamın 1 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı DENİZLİ
Ormanlı Alabalık Mantar Toplama Polis Ekipleri Sağlık Ekipleri 


- Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde mantar toplamak için dağlık alana giden ve yaklaşık 20 metrelik yükseklikten uçuruma düşen Hasan Ülker isimli adamın 1 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Olay, Gerzele Mahallesi Domuz Deresi mevkiinde dün meydana geldi. Hasan Ülker (49) yeğeni Serkan A. ile birlikte dağlık ve ormanlık alana mantar toplamak için aracıyla bölgeye gitti. Aracıyla gidebildikleri yere kadar giden 2 kişi daha sonra yola yaya olarak devam etti. Araçtan yaklaşık 1 kilometre uzaklaşan 2 kişi, Domuz Deresi olarak bilinen bölgede mantar aramaya başladı.
Dik yamaç ve kayalıkların bulunduğu bölgede Ülker, iddialara göre dengesini kaybederek Domuz Deresi’ne yuvarlandı. Bulunduğu yerde telefon çekmeyen Serkan A. hızlı bir şekilde aracı bıraktıkları bölgeye dönerek durumu yakınlarına ve polis ekiplerine haber verdi. Bölgeye hemen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Denizli Büyükşehir İtfaiyesi arama ve kurtarma ekipleri de olay yerinde aramalara kalabalık bir ekip ile katıldı.
Ülker 20’ye yakın ekibin yaklaşık 1 gün süren arama çalışması sonrası uçurumda cansız bir şekilde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
(GC-
15 Nisan 2018 Pazar günü yayınlandı