Manisa'da 'Türkülerle Kerkük Gecesi'

Manisa 'da "Türkülerle Kerkük Gecesi" - Konserden görüntü - AK Parti Manisa Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanı Selçuk Özdağ ve Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in konuşması Manisa 'da "Türkülerle Kerkük Gecesi"MANİSA (AA) - Manisa 'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Şehzadeler Belediyesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi tarafından "Türkülerle Kerkük Gecesi" düzenlendi.
Kültür Merkezi Lale Salonu'nda düzenlenen programın açılışında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanı Selçuk Özdağ, kültürlerin yaşatılması için Manisa lıların hizmetkarı olacaklarını söyledi.

Özdağ, mazlum milletlerin yanında olduklarını belirterek, "Milletler zaman zaman bayrak insanlar çıkartırlar ve o bayrak insanlar hep önde yürürler. Rauf Denktaş burada, Aliya İzzetbegovic burada, İsa Yusuf Alptekin burada, Resulzade burada ve en önemlisi 1980 yılında Saddam'a kafa tutan, cezaevinde her türlü işkenceye maruz kaldığı halde 'ben Türküm' diye haykıran Necdet Koçak burada. Yaşasın Manisa , Yaşasın aziz Kerkük, yaşasın Türk dünyasının kahraman evlatları." diye konuştu.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de milli şuuru yerli yerinde sahiplenebilmek için öncelikle tarih şuuruna sahip olmak gerektiğini ifade ederek, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.
Mazlum 

14 Ocak 2018 Pazar günü yayınlandı