Maltepe’deki olayın detayları ortaya çıktı

-ARŞİV-
Polis Cenaze Boşanma Davası Pompalı Tüfek Irak 

-Olay yerinden görüntü
-Detaylar

( İSTANBUL )- Polis nezaretinde bırakılan kızlarını vurdu sonra intihar etti- Eşiyle tartıştıktan sonra kızlarını vurup intihar ettiği ortaya çıktı İSTANBUL

- Maltepe’de cinnet geçiren bir babanın pompalı tüfekle iki kızını vurduktan sonra intihar ettiği olayın detayları ortaya çıktı. Eşiyle boşanma aşamasında olan Ali Y.’nin polis nezaretinde haftada bir kez çocuklarını aldığı ve eşiyle telefonda tartıştıktan sonra kızlarını vurup intihar ettiği öğrenildi. Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak içerisinde bulunan 5 katlı bir binanın zemin katındaki dairede yaşayan Ali Y.’nin yanında bulunan kızları Elif Mina (4) ve Miray Hira’yı (2) pompalı tüfekle vurarak intihar etmişti. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından baba ve kızlarının cenazeleri Adli Tıp Kurumuna getirildi.
Edinilen bilgiye göre, Dilek Y. kızlarını alarak 3 aydır boşanma davası süren eşi Ali Y. ile ayrı yaşamaya başladı.
Dava sürecinde Ali Y. haftada bir gün polis nezaretinde çocuklarıyla birlikte evde vakit geçirmesine izin verildiği öğrenildi. Anne Dilek Y. çocuklarını alarak polis nezaretinde Ali Y.’nin evine gelip çocuklarını teslim etti. Akşam saatlerinde baba Ali Y. alkol aldıktan sonra eşi Dilek Y. arayarak telefonda kavga etti. Kavga sonrasında cinnet geçiren Ali Y. pompalı tüfekle önce kızlarını vurdu ardından da intihar ettiği Olayla alakalı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
2 Ocak 2018 Salı günü yayınlandı