Maltepe'de sürü otlatma kavgası kanlı bitti:1 ölü, 2 yaralı

olay yeri
Olay Yeri İnceleme Cenaze Köpek Silahlı Kavga Köpek Çiftliği 

-ekiplerin çalışmaları
-ölen çobanın yakınları
-detaylar

( İSTANBUL - 1)- 1 kişinin öldüğü silahlı kavganın nedeni belli oldu- Ölen şahsın çoban olduğu öğrenildi İSTANBUL

- Maltepe'de bir köpek çiftliğinin karşısında çıkan ve 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın nedeni belli oldu. Ölen kişinin çoban olduğu öğrenilirken kavganın sürü otlatma tartışması yüzünden çıktığı belirlendi. Maltepe Ferhatpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir köpek çiftliğinin karşısında çıkan silahlı kavganın nedeni belli oldu. İddiaya göre, Emrah Çetin isimli çoban çiftliğin karşısında bulunan boş arazide sürüsünü otlatıyordu. Çiftlik sahibi ise, Çetin'in sürüsünü arazide otlatmasını istemedi. Bunun üzerine çiftlik sahibi ve çoban arasında tartışama çıktı. Birkaç çiftlik çalışanın da bulunduğu tartışmada silahlar konuştu.
Çıkan kavgada çoban Emrah Çetin hayatını kaybederken 2 çiftlik çalışanı da yaralandı. Ölen çobanın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis Emrah Çetin'in yakınlarını sakinleştirmek için uzun süre çaba gösterdi. Bu sırada olay yerinde bulunan olay yeri inceleme ekipleri de delil incelemesi yaptı. Olay yerine yakın bir evde yaşayan vatandaş, “Daha önce de bu iki grup arasında sürü otlatma yüzünden tartışma çıkmıştı. Bugün de bir birlerini vurdular” dedi.
Polis uzun süren çalışmaların ardından olay yerindeki incelemelerini tamamlayarak Emrah Çetin'in cenazesini adlı tıp kurumuna gönderdi. Öte yandan, çoban Çetin ve çiftlik sahibi arasında daha önce de sürü otlatma kavgası yaşandığı öğrenildi. (ÖY-
7 Mart 2018 Çarşamba günü yayınlandı