Malatya’da yılın ilk bebeği ‘Sefa’ oldu

bebekten detaylar
Bebek Allah Normal Doğum Yeni Yıl 

-anne konuşma
-baba konuşma
-doktor konuşma
-detay

( MALATYA ) Malatya’da yılın ilk bebeği "Sefa" oldu MALATYA

- Malatya’da 2018 yılının ilk bebeği, İrfan ve Hülya Yiğit çiftinin "Sefa" isimli bebekleri oldu. Malatya’da Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beydağı Kampüsü Kadın Doğum Hastanesinde yeni yılın ilk dakikalarında İrfan ve Hülya Yiğit çiftinin dördüncü çocukları dünyaya geldi. Yaklaşık 3 kilogram ağırlığında dünyaya gözlerini açan erkek bebeğe ailesi tarafından "Sefa" adı verildi.
Dördüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden anne Hülya Yiğit, “Çok mutluyuz. Çok şükür sağlıklı olarak dünyaya geldi bebeğimiz. Yeni yılın ilk bebeği oldu” dedi.
Yiğit, yeni yılda sağlık huzur ve barış istediklerini belirterek “Her yerde barış olsun, her tarafta çocuklar sefalet çekmesin, sağlıklı büyüsün istiyoruz” ifadelerine yer verdi.Baba İrfan Yiğit ise yeniden baba olmanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getirerek “Allah herkese nasip etsin önemli olan bizim için sağlıklı olması. Vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah” dedi.
14 yıllık evli olduklarını belirten Yiğit, “Tüm dünyada huzur mutluluk ve sağlık olsun yeni yolda savaşların son bulmasını istiyoruz” diye konuştu.
Doğumu gerçekleştiren Kadın Doğum Uzmanı Doktor Barış Çıplak ise normal doğum ile yeni yılın ilk bebeğinin dünyaya geldiğini belirterek, “Yeni bebeğimize ve ailesine sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyoruz” dedi.

1 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlandı