Mahir Ünal: “PKK, Esed’in Taşeronluğunu Yapıyor”

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, “Bu hak mücadelesi değil, ap açık taşeronluktur. PKK, Esed ' in taşeronluğunu yapıyor” dedi.AK Parti Malatya teşkilatını ziyaret eden ve Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, belediye başkanı Ahmet Çakır, AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkçi, merkez ilçe başkanı Osman Güder ve diğer partililerce karşılanan ve partide toplantı yapan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, önce Hakkari ' deki 8 askerin şehit edilmesi olayına temas etti.
Ahmet Çakır Grup Başkanvekili Suriye Beşar Esad 

Ünal, “Basçı Esed rejiminin taşeronluğunu yapan kanlı örgüt, bu milletin vicdanında Esed ' le birlikte batacaktır. Çünkü, bu mahşeri vicdan bu taşeronluğu af etmeyecektir.

Esed ve onun uzantılarının ne pazarlığı yaptıkları Şemdinli ' de dünya kamuoyunda ne mesaj verilmeye çalışıldığı görüldü. PKK, Esed ' le birlikte kaybolacaktır.Suriye rejimi ile PKK dün ve bugün de işbirliği yaptı. Suriye ' deki Türk kardeşlerimiz için tek laf etmediler,Türkiye ' de Kürt kardeşlerimiz üzerinde güya hak mücadelesi yapıyorlar. Bu hak mücadelesi değil, ap açık taşeronluktur. Türkiye ' nin önünü kesmek için Türkiye ' ye kurulmuş bir tuzağın bir parçasıdır. Bölgenin karanlığında kaybolacaklar ve bölge bizimle birlikte aydınlanacaktır. Evet, sıkıntılarımız ve sorunlarımız var ama her birini tek tek aşıyoruz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Şehitlerden biri de Malatyalı olması nedeniyle ayrıyeten üzüntü duyuyoruz. İnşallah rabbim böyle acılar göstermez diye temenni ediyoruz” diyerek, AK parti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tüfenkçi, “Ramazan ayı nedeniyle her akşam bir mahalle, belde veya ilçede oluyoruz. Teravih namazından sonra mahalle, belde veya ilçenin sorunlarını dinliyoruz” şeklinde konuştu.
5 Ağustos 2012 Pazar günü yayınlandı