Latif Şimşek'ten Didim Belediye Başkanı'na tepki: Sen nasıl başkansın

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki iddialarına yanıt vermek için Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programına telefonla bağlandı.
Latif Şimşek Belediye Başkanı Celal Kılıçdaroğlu Beyaz Tv Kemal Kılıçdaroğlu 


Moderatör Latif Şimşek'in kendisini savunmak için uzun süre zaman vermesine rağmen konuşmasının kesilmesini istemeyen Deniz Atabay, konuşmasını bir türlü bitirmeyince olanlar oldu. Latif Şimşek uzun süre sabretse de, Deniz Atabay konuşmasının arasına girilmesini istemedi. Bunun üzerine Latif Şimşek ' Siz şunu yapmak istiyorsunuz. Beyaz Tv'de sesimi kestiler konuşturmadılar.Sizi izleyicilerin takdirine bırakıyorum. ' diyerek Deniz Atabay'i canlı yayından aldırdı.

SEN NASIL BAŞKANSIN? YAZIKLAR OLSUN


Deniz Atabay'in canlı yayından çıkmadan önce söylediği ' 3 dakika bile konuşma fırsatı vermediniz. ' demesi Latif Şimşek'i çileden çıkardı. Latif Şimşek Deniz Atabay'a seslenerek ' Byöle bir saygısızlık olmaz. Yarım saattir konuşuyorsun. Sen nasıl başkansın? Ayıptır. '3 dakika bile konuşturmadın' diyorsun. Yazıklar olsun.
Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
17 Aralık 2016 Cumartesi günü yayınlandı