Lama, domuz, flamingo, veryet cinsi maymun, karakulak...Sakarya'da KOM ekiplerince hayvan kaçakçılığı operasyonu

Yakalanan hayvanlardan görüntüler
Akalan Kaçak Hayvan Flamingo Polis Ekipleri Hayvan 

-Yakalanan hayvanların fotoğrafları

( SAKARYA )- Operasyonda lama, devekılı, domuz, flamingo ve bir çok hayvan ele geçirildi- Hayvanlar İstanbul 1. Bölge Orman Müdürlüğüne teslim edilirken, konu ile ilgili 1 şahıs hakkında işlem başlatıldı SAKARYA

- Sakarya’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda bir çok kaçak hayvan ele geçirildi. İçlerinde lama, devekuşu ve flamingo gibi bulunan bir çok hayvan türü İstanbul 1. Bölge Orman Müdürlüğü görevlilerine teslim edilirken, 1 şahıs hakkında işlem başlatıldı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir adrese kaçak hayvan operasyonu düzenlendi.
Operasyonda; 1 adet lama, 1 adet veryet cinsi maymun, 7 adet nando cinsi devekuşu, 1 adet devekuşu, 2 adet cüce domuz, 1 adet serval cinsi kedi, 3 adet flamingo ve 2 adet karakulak ele geçirildi. Ele geçirilen tüm hayvanlar İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Konu ile ilgili yakalanan 1 şahıs hakkında 5607SKM ve 4915SKM suçu kapsamında gerekli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.
28 Eylül 2020 Pazartesi günü yayınlandı