Kuzu: Pireye kızıp yorgan yakmayın

Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Erkan Tan'la tartışıyorum' programının canlı yayın konuğu olan Burhan Kuzu, önemli açıklamalarda bulundu.
Müslümanlar Burhan Kuzu Erkan Tan Beyaz Tv Hollanda 


BUNLAR KIYAMET ALAMETLERİ
7 Haziran seçimi öncesi Ak Parti'yi devirebilmek için hiç bir zaman bir araya gelmeyecek grupların, bir arada olduğunu ifade eden Kuzu 'Muhalefetteki belli bir kesim, komünistler, faşistler, ateistler, paralel yapı ne kadar Ak Parti'nin karşısında olup da bir araya gelmeyecek ekip bir araya gelmişler. Bana sorarsanız kıyamet yakın. Bu kadar bir araya gelmezler bir araya geldiyse bunlar kıyamet alametleri.' dedi.

BİZ GELMEDEN ÖNCE FARELER AÇ GEZİYORDU
Kuzu, sözlerini şöyle sürdürdü;

Ak Parti'nin devraldığı Türkiye'de MHP vardı. 8-9 kişi vardı ya, bir takım kumpaslar kuruldu, bir takım kasetler... Onu da iddia olarak paralel yapı demişlerdi. Onu araştırsınlar. Eğer buna o kadar yakınlarsa. Geldiğimizde Türkiye'de bırakın insanları, fareler aç geziyordu.

DEPREM PARASINI MEMURA MAAŞ OLARAK DAĞITTILAR
99'da Ecevit Hollanda'ya gitti, bir kuruş para alamadı. Geldiler havaalanında ağladı, ben de evde ağladım. Hanım da şahit buna... Biz bunları gördük. Deprem oldu MHP döneminde. BM'den deprem parası geldi. O deprem parasını memura maaş olarak dağıttılar.

BİR GECEDE DAĞITACAK, SONRA KEMAL KAÇACAK
Biz geldik 13 yılda, doldurduk. Şimdi ne yapıyor Kemal efendi' O birikmiş paraya göz dikti. Geldiği zaman bunları bir gecede dağıtacak, sonra Kemal kaçacak. Sonra bul Kemal'i bulursan.

YA HEP YA HİÇ
Ortada ya hep ya hiç meselesi var. Tamam derse vatandaş eski Türkiye'ye dönülecek. Koalisyon dönemlerinde kalkınma 2.2'yi geçmemiş. Ama tek başına iktidar dönemlerinde de hep 5 ve üstü olmuş.

PİREYE KIZIP, YORGAN YAKMAYIN
Bir seçimdir, milletin tercihi başımızın tacıdır. Ama bugünkü muhalefete oy verirken on kez düşünsünler. Pireyi kızıp yorganı yakmayın. Çocuklarını, torunlarını düşünsünler.

KABE'Yİ BİLE BİLMEYEN ADAMA MI OY VERECEKSİNİZ
'Müslümanlar Kabe'ye hacı olmak için gider. İşçiler açısından da Taksim olmazsa olmazdır' diyen Demirtaş'a da sert tepki gösteren Burhan Kuzu 'Kabe'nin bile ne olduğunu bilmeyen bir adama oy vereceksiniz. Adam da şu kadar bir dini bilgi de yok. Hangi birini düzelteyim ben. Bir de çıktı Ermeni soykırımı tanıyacağım diyor. Ala buyur...' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE
Burhan Kuzu Hakkında
Aynı yıl Tekirdağ’da Maiyet Memuru olarak kaymakamlık stajını yaptı. 6aylık stajın ardından İçişleri Bakanlığı’nın muvafakatını da alarak, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Kürsüsü’ne asistan olarak girdi.Bu arada hakimlik ve savcılık sınavlarında da başarılı olan Burhan Kuzu 1984 yılında doktor,1987 yılında yardımcı doçent,1989 yılında doçent, 1998 yılında profesör oldu.1980-82 yılları arasında Paris Sorbonne Üniversitesi Huku...
devamı
Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
1 Mayıs 2015 Cuma günü yayınlandı