Kuyumcuda gaspçı dehşeti kamerada

Zanlı ile kuyumcunun boğuşması
Soygun Kamera Kaydı Akalan Kuyumcu Dükkanı Emniyet Müdürlüğü 

-Zanlı tarafından yere yatırılan kuyumcunun tekme atması ve zanlıyı uzaklaştırmayı başarması
-Çevredekilerin koşması
-Zanlının dışarıdaki motosiklete binerek kovalamacadan kurtulması
-Zanlının emniyet müdürlüğünden çıkarılması
-Sivil araçla adliyeye sevk edilmesi

( MERSİN )- Mersin'de bir kişi, motosiklet kaskı takıp bıçakla kuyumcuya dehşet dolu anlar yaşattı- Güvenlik kamerası tarafından görüntülenen olayın ardından gasp zanlısı polis tarafından yakalandı MERSİN

- Mersin’in Erdemli ilçesinde bir kuyumcuda yaşanan bıçaklı gasp olayının zanlısı görevlendirilen özel polis ekibi tarafından saklandığı yerde yakalandı. Gaspçı ile kuyumcu arasındaki boğuşma ve şahsın motosikletiyle kaçması çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay; Merkez Camii yakınındaki bir kuyumcu dükkanında yaşandı. Kafasında motosiklet kaskı, elinde bıçak bulanan bir kişi kuyumcuya girdi. Ardından da bıçağı kuyumcunun boğazına dayadı. Kuyumcu, gasp için dükkana giren şahsı diğer esnafın görebilmesi için kapıya doğru itmeye başladı.
Bu sırada gaspçı kuyumcunun boynundan sarılıp yere düşürdü. Yerdeyken soyguncuya birkaç tekme savuran kuyumcu onu uzaklaştırmayı başardı. Çevredekiler ise durumu fark ederek gaspçıyı kovaladı. Ancak gaspçı motosiklete binip kaçmayı başardı. Özel ekip görüntüleri saniye saniye izledi Öte yandan Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Asayiş Büro Amirliğine bağlı özel bir ekip oluşturuldu. 11 Ekimde yaşanan olay sonrası onlarca kamera kaydı saniye saniye izlendi. Şüpheli olabilecek kişiler değerlendirmeye alındı. Görevli ekibin dikkati sayesinde söz konusu olayı gerçekleştiren R. Ö (25) olayda kullandığı motosiklet kaskı, üzerindeki montu ve bıçakla birlikte saklandığı yerde yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.
16 Ekim 2018 Salı günü yayınlandı