Kursiyerlerden, şehit ve gazi annelerine destek

KURS DETAY
Şehit Siyer El Emeği Göz Nuru El Sanatları Yemen 

-KURS USTA ÖĞRETİCİSİ MÜSLİME KOL GÜRBÜZ KONUŞMASI.
-SARIGÖL-SIĞIRTMAÇLI MAHALLE MUHTARI YÜKSEL SALTIK KONUŞMASI
-DETAY GÖRÜNTÜLER

( MANİSA )- El sanatları kursiyerleri hazırladıkları el emeği göz nuru eserleri şehit ve gazi annelerine gönderdi- Kadınlar, bir anne olarak şehit ve gazi annelerinin acılarını paylaştıklarını belirterek her zaman yanlarında olduklarını belirtti MANİSA

- Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Sığırtmaçlı Mahallesinde açılan 'El sanatları' kursuna katılan kursiyerlerden şehit ve gazi annelerine destek amaçlı 168 parça çeşitli giysi ve el sanatlarından yapılmış eşyalar gönderildi. Sarıgöl Sığırtmaçlı Mahallesi 'El Sanatları' kursunun usta öğreticisi Müslime Kol Gürbüz’ün önderliğinde kursiyerlerce hazırlanan çocuk giysileri, kadın giysileri, el işleri, yemeniler gibi eşyalardan oluşan 168 parça eşya, şehit ve gazi annelerine armağan olarak Sığırtmaçlı Mahalle Muhtarı Yüksel Saltık’a koli ile teslim edildi. Kursiyerlerin hazırladığı 168 parça çeşitli hediyeler, Manisa Şehit ve Gazileri Koruma Kalkındırma Derneği’ne PTT Kargosu ile gönderildi. Kursun Usta Öğreticisi Müslime Kol Gürbüz, "Şehit ve Gazi annelerimize kursiyerlerimizce destek olmak, her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek için kursiyerlerimizin hazırladığı çeşitli hediyeleri destek amaçlı gönderdik. 168 parçadan oluşmakta. Her birinden birer adet bulunmakta. Şehit ve gazi annelerinin acılarını anne olarak hissediyoruz. Onların mutlu olmalarını arkalarında kadınların da destek olduklarını bilmelerini istiyoruz" dedi.
Sığırtmaçlı Mahalle Muhtar Yüksel Saltık da, "Kursiyerlerimizin anlamlı yardımları gerçekten çok güzel. Şehit ve gazi anneleri için hazırlanan hediyeleri Manisa Şehit ve Gazileri Koruma Kalkındırma Derneği’ne ulaştırılması için PTT Kargoya teslim ettim" diye konuştu.
Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Oruç ise şunları söyledi: "Kursiyerlerimizce hazırlanan şehit ve gazi annelerine destek amaçlı hediye gönderilmesi bizleri de mutlu etti. Şehit ve gazi anneleri için ne yapsak azdır. Ellerinden öperim."
27 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı