Küçük Göksu, hayali olan bisiklete kavuştu

Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu'nun gençlik merkezine gelişi
Küçük Kız Gençlik Merkezi Kız Çocuğu Harekete Geç Bisiklet 

-Göksu Görgel'e bisikletin verilişi
-Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile röportaj
-Bisikleti alan göksu Görgel ile röportaj
-Küçük kızın bisiklete binip tur atması

( OSMANİYE -ÖZEL-HD)- Tek hayali bisiklet olan 10 yaşındaki kız çocuğuna alınan bisikleti AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu teslim etti OSMANİYE

- Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 10 yaşındaki 5'inci sınıf öğrencisi Göksu Görgel, tek hayali olan bisikletine kavuştu. Kadirli Atatürk İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Göksu Görgel, Kadirli Gençlik Merkezine başvurarak maddi durumlarının elverişsiz ve tek hayalinin de bir bisiklet almak olduğunu söyledi.

Gençlik merkezi müdürü Kamil Kerimoğlu ve merkezin gönüllü gençlik takımı harekete geçerek küçük kız için bir bisiklet aldılar. Bisikleti, AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu gençlik merkezini ziyaret ederek Göksu Görgel'e teslim etti. Durmuşoğlu yaptığı açıklamada, "Bu kızımızın tek hayali bir bisiklet almakmış. Ancak alamamışlar. Gençlik merkezimizin müdür ve çalışanları da bu kızımıza bisiklet aldılar. Bize de teslim etmek düştü. İnşallah kazasız belasız günlerde kullanır. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
Hayalinin gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Göksu Görgel isimli kız çocuğu ise "Çok mutluyum. Hayalim gerçekleşti. Şimdiki hayalimde büyüyünce polis olmak. Herkese çok teşekkür ediyorum. Mutluyum" dedi.

28 Aralık 2017 Perşembe günü yayınlandı