Kuaförler 'Kimsesiz Çocuklara Işık Ol'du - ANKARA

Kuaförler "Kimsesiz Çocuklara Işık Ol"du - ANKARA - AKGO Başkanı Bülent Erdoğan'ın konuşması - Sahnede saç kesimi yapan kuaförlerin gösterileriKuaförler "Kimsesiz Çocuklara Işık Ol"du - Ankara lı kuaförler "Kimsesiz Çocuklara Işık Ol" adıyla başlattıkları kampanya kapsamında bir etkinlik düzenledi - Temsili saç kesiminin yapıldığı etkinliğin biletlerinden elde edilen gelir Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlanacakANKARA (AA) - Ankara Kuaförler, Güzellik Salonları İşletmecileri ve Manikürcüler Esnaf Odasınca (AKGO) “Kimsesiz Çocuklara Işık Ol” adıyla bir yardım etkinlik düzenlendi.
Keçiören Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’ndeki etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.
Ardından kürsüye gelen AKGO Başkanı Bülent Erdoğan, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde üç usta kuaförün teklifiyle kimsesiz çocuklar için yardım kampanyası düzenleme konusunda seferber olduklarını aktardı.Erdoğan, “Biz esnafımızın yanındayız. Esnafımız da bizim yanımızdadır. Allah birinize bin katsın. Halka hizmet Hakk'a hizmettir. Amacımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha güzel bir dünya hazırlamaktır. Böyle faaliyetlerimizin sayısı çoğalmalıdır.” şeklinde konuştu.
Gösterinin sponsorluğunu yapan firmalara teşekkür eden Erdoğan, amaçlarının insana hizmet ederek faydalı olmaya çalışanların sayısını çoğaltmak olduğunu ifade etti.
Erdoğan'ın konuşmasının ardından farklı meslek gruplarını temsilen üç kadının kuaföre saçını yaptırması canlandırıldı. Daha sonra erkek katılımcılardan bazılarının saçları sahnede kesildi.Daha sonra kuaförler, kimsesiz çocukları temsil eden iki çocuk birlikte sahneye çıkarak "Sokak çocuğu diye bir şey yoktur, sokaklar çocuk doğuramaz" yazılı bir pankart açtı. Etkinliğe giriş sırasında satılan bilet gelirinin tümünün Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlanacağı bildirildi.

Yardım Kampanyası Kimsesiz Çocuk Sosyal Sorumluluk Projesi Kimsesiz Çocuklar Sosyal Sorumluluk 

12 Aralık 2017 Salı günü yayınlandı