Köy okulu öğrencileri Afrin’deki askerlere mektup gönderdi

Öğrenciler mektup yazarken görüntü
Gaziler Şehit Jandarma Jandarma Komutanı Öğrenciler 

-Sınıftan detay görüntüler
-Ögrencileden röp.
-Okuldan detay görüntüler
-Okul müdüründen röp.
-Askerlerin öğrencileri karşılaması
-Askerlerin öğrencilere ikramları
-Bir öğrencinin komutana yazdığı mektubu okuması
-Öğrencilerin komutana mektupları teslim etmesi
-Komutandan röp.

( ADIYAMAN )- Öğrencilerden askerlere duygu dolu mektup ADIYAMAN

- Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Çıralık İlkokulu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere yazdıkları mektubu Kahta İlçe Jandarma Komutanlığına teslim etti. Kahta ilçesine bağlı Çıralık İlkokulu öğrencileri Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de bulunan askerleri motive etmek ve onların yanında olduklarını göstermek için mektup yazdı. Öğrenciler, Kahta İlçe Jandarma Komutanlığına giderek İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Selçuk Çalıkuşu’na Afrin’e gönderilmek üzere yazdıkları mektupları teslim etti. Minik öğrencileri karşılayan askerler, öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikramında bulundu. Yazdığı mektubu Teğmen Çalıkuşu’ya okuyan bir öğrenci, salondakilere duygulu anlar yaşattı. Afrin’deki askerlere mektup yazan Çıralık İlkokulu öğrencileri, “Bizler askerlerimize mektup yazdık. Onlar vatanımızı, milletimizi korumak amacıyla sürekli nöbetteler. Askerlerimizle gurur duyuyoruz. Allah, askerlerimizin yardımcısı olsun. Bizler, Afrin’deki askerlerimize moral ve motivasyon vermek amacıyla yazdığımız mektupları kendilerine ulaştırmak için ilçe jandarma komutanımıza teslim ettik. Mehmetçiklerimiz bilsinler ki her zaman onların yanındayız ve onları destekliyoruz” dedi.
Çıralık İlkokulu Müdürü Önder Başdoğan ise “Biz bugün Çıralık İlkokulu öğrencileri olarak Afrin’de görev yapan askerlerimize, moral ve motivasyon vermek amacıyla Kahta ilçe Jandarma Komutanlığımıza ziyarette bulunduk. Öğrencilerimizin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de cephede bulunan askerlerimize yazmış olduğu mektupları ilçe Jandarma Komutanı Selçuk Çalıkuşu’na teslim ettik. Afrin’de şehit olan tüm Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Askerlerimizin hayırlısıyla tekrar kendi ülkelerine dönmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.
Öğrencilerin yazdıkları mektupları teslim alan Kahta İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Selçuk Çalıkuşu, “Çıralık İlkokulu Müdürü Önder Başdoğan, okul idarecilerine ve küçük öğrencilerimize bize Afrin’deki askerlerimize destek olmak amacıyla getirdikleri mektuplardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bizi, çok mutlu etti. Afrin’deki askerlere yazılan mektupları teslim aldık. Mektupları, Afrin’de görev yapan, bizim için mücadele veren Türk askerlerine emanet etmek için teslim aldım. Oraya gidecek olan ilk grup askerlerimizle beraber mektupları gönderip kendilerine ulaştıracağımıza dair söz veriyorum. Bu ziyarette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
22 Şubat 2018 Perşembe günü yayınlandı