Köşe yazarına öldüresiye dayak kamerada

ŞAHSIN SALDIRIYA UĞRAMASI (GÜVENLİK KAMERASI)
Biber Gazı Televizyon Güvenlik Kamerası Yerel Gazete Saldırı 

-ÖLDÜRESİYE DÖVÜLEN ŞAHIS (gÜVENLİK KAMERASI)
-SALDIRIYA UĞRAYAN ŞAHIS İLE RÖPORTAJ

( AYDIN ) AYDIN

- Aydın’da yerel gazete ve internet sitelerinde köşe yazarlığı yapan ve geçtiğimiz yıl bir süre yerel televizyon işleten şahıs henüz kimliği belirlenemeyen şahısların saldırısına uğradı. Güvenlik kamerasına yansıyan saldırıda iki şahıs gazeteciyi darp edip kaçtı. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Saldırı Aydın İncirliova ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah evin ihtiyaçları için markete giden Serhan Seyhan’ı takibe alan iki kişi marketten dönen şahsı evinin önünde arabasından inerken saldırıya uğradı. Yazdığı yazıların birilerini rahatsız ettiği için saldırıya uğradığını düşündüğünü belirten Seyhan, olaydan sonra darp raporu aldığını ve polisin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler üzerine şüpheli sıfatı ile bazı kişilerin ifadesini aldığını söyledi.

Seyhan, “Olay evimin önünde meydana geldi. Aracımdan indiğim sırada arkadan gelen iki kişi sopalarla saldırdı. Ardından biber gazı sıkıp kaçıp gittiler. Saldırıyı yapan kişiler plakasız araçla kaçtılar. Güvenlik kamerası kayıtları var. Polis çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.
(İK)
13 Mayıs 2018 Pazar günü yayınlandı