Koronavirüs tedbirleri - GAZİANTEP

- Eczanenin dış/genel planı - Eczaneye gelen müşterinin, tezgahın önüne çekilen şeridin gerisinde durarak alışveriş yapması - Tezgah önüne çekilen şeridin yakın planı - Eczane çalışanı Hatice Bulut'un konuşmasıGAZİANTEP (AA) - Gaziantep 'in İslahiye ve Araban ilçelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid - 19) salgınına ilişkin tedbirler sürüyor.İslahiye ilçesinde, eczane çalışanlarının ve diğer hastalarla aralarına bir metre mesafe koyabilmeleri için tezgahlarının önüne kırmızı şerit çekildi.Bu kapsamda ilçedeki bazı eczaneler sosyal mesafe kuralına uyulması için uyarıcı levhalar koyarak çektikleri şeritlerle mesafe alanını düzenlediler.Eczaneye müşteri olarak gelen Mesut Barak, tedbir almanın önemli olduğunu ve uygulamayı desteklediklerini dile getirerek, "Halkımızın sağlığı için güzel bir davranış, hem eczane çalışanları hem de vatandaşlar için mesafenin korunması gerekir." diye konuştu.
Eczane çalışanı Hatice Bulut ise alınan tedbirler doğrultusunda hem eczane çalışanlarının hem de vatandaşların korunduğunu kaydetti.
- Araban'da caddeler dezenfekte edildiAraban Belediye Başkanı Hasan Doğru, gazetecilere yaptığı açıklamada, tedbirler kapsamında ekiplerin dezenfeksiyon aracıyla ilçenin yoğun kullanılan caddelerinde temizlik ve dezenfektan çalışmalarına başlattıklarını kaydetti.
Bu kapsamda ilçedeki caddelerin dezenfektanlı suyla yıkandığını aktaran Doğru, salgınının ilçeye girmesini engellemek ve ilçe sakinlerinin sağlığını korumak için hiç bir fedakarlıktan çekinmeden çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Yakın Plan Koronavirüs Alışveriş Fedakarlık Dezenfeksiyon 

Yakın Plan Hakkında
Geç saatlere kadar, büyük emekler sarf edilerek çekilen dizilerin kamera arkası görüntüleri, setlerin günlük çalışma tempoları, oyuncular, yapımcılar ve senaristlerle çok özel röportajlar Yakın Plan ile evlerinize geliyor… Başarılı ve güzel sunucu Esra Balamir ile bu eğlenceli ve keyifli serüveni sakın kaçırmayın! Yakın Plan, her Cumartesi saat 23:00'de Beyaz TV’de…...
devamı
26 Mart 2020 Perşembe günü yayınlandı