Kırşehirli engellilerden ‘Bizi de askere alın’ çağrısı

engelliler araçlarından inerken detay
Askerlik Şubesi Engelli Annesi Bedensel Engelli Allah Yurttaş 

-askerlik şubesi önü açıklama
-engelli annesinin şiir okuması
-engelli röportaj

( KIRŞEHİR ) KIRŞEHİR

- Kırşehir Engelliler Derneği üyesi bir gurup Askerlik Şubesi önüne giderek açtıkları pankartlarla askere gitmek istediklerini bildirdi. Afrin operasyonu ile birlikte Mehmetçiğe destek olmak amacıyla Askerlik Şubesi önüne giden engelliler adına konuşan Kırşehir Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan, "Elimiz yoksa bacağımızla, bacağımız yoksa kolumuzla Mehmetçiğin yanındayız" dedi.
Dernek Başkanı Avkapan, “Ülkemiz Afrin operasyonuna başladı.
Kırşehir Engelliler Derneği olarak askerimize başarı, ailelerine ise dua ediyoruz. Engelli yurttaş olarak Mehmetçiği destekliyoruz. Bu vatan için elimiz yoksa bacağımızla, bacağımız yoksa kolumuzla hizmete hazırız. Biz engelli yurttaş olarak daima ülkemizin yanındayız. Yapılan hainlikleri kınıyoruz. İnşallah Mehmetçik en kısa sürede vatanına ve ailesine kavuşur” ifadelerini kullandı. Kırşehir Engelli Meclisi Başkanı ve engelli annesi Aliye Sapmaz da Mehmetçik için Askerlik Şubesi önünde şiir okudu. Vatan için canını her türlü vereceğini belirten bedensel engelli Mustafa Ağca ise, Askerlik Şubesi önünde bekleyerek Afrin operasyonuna destek çıktığını ve canını da verebileceğini belirtti.
Askerlik Şubesi önüne gelerek hizmete hazır olduklarını dile getiren Kırşehir Engelliler Derneği, Garnizon Komutanlığını da ziyaret etti.
24 Ocak 2018 Çarşamba günü yayınlandı