Kilis’te çocuklar bayrama bisiklet sevinciyle giriyor

Bisikletlerin görüntüsü
Kurban Bayramı Bizimkiler Bisiklet Milletvekili Saldırı 

-Genel ve detaylar
-Bisiklet dağıtımından görüntüler
-Belediye Başkanı Hasan Kara’nın konuşması
-Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger’in konuşması
-Bisiklet dağıtımı
-Protokol üyelerinin bisiklete binmesi

( KİLİS ) KİLİS

- Kilis Belediyesi tarafından ailesine sigarayı bıraktıran çocuklar için başlatılan 15 bin eve 15 bin bisiklet kampanyası çerçevesinde kurban bayramı öncesi 150 çocuğa bisiklet dağıtıldı. Belediye Başkanı Hasan Kara, mahalleri gezdiği sırada kendisinden bisiklet isteyen çocukları kırmayarak, Sağlık Bakanlığından temin edilen bisikletleri dağıtmaya başlamasıyla yoğun talep olması üzerine 15 bin eve 15 bin bisiklet kampanyası devam ediyor. 7 Aralık Stadyumu’nda 150 çocuğa bisiklet dağıtımında konuşan Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, seçimden önce verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade ederek, “Biz bisiklet kampanyası başlattığımızda çok dedikodu ettiler. Şimdi bugünkü dağıtımları paylaştığımız zaman hemen soracaklar bizimkiler ne zaman dağıtılacak diye, sabreden derviş muradına ermiş, koruk sabırla üzüm olur. Süzümüzün arkasındayız, 15 bin eve 15 bisiklet veriyoruz. Vereceğiz, vermeye devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger ise seçim döneminde, seçim için yatırım yaptırdığını iddia ettiklerini ifade ederek, “Bisikletleri dağıtmaya devam edeceğiz. Kilis’te bir söz var, ‘Aşa dökülen yağ arıya gitmez’ Çocuğu, insana yapılan hiçbir şey ne kul katında nede Allah katında boşa gitmez. Biz geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bunlara yaparken, Allahtan, milletten, devletten güç alıyoruz" şeklinde konuştu.
Küresel saldırılar Türkiye üzerindeki küresel saldırılara da dikkat çeken Dülgen, "Memleketin üzerinde kara bulutlar dolaştırmak isteyenler, dün bizi dize getiremeyenler, bugün başka şekilde dize getirmeye çalışıyorlar. Dış güçler, yanı başımızda Afrin’de kürt koridoru, yine bir başta tarafta PKK koridoru oluşturmaya çalışıyorlar. Fırat Kalkanı bölgesinde DEAŞ koridoru oluşturup bizi zora sokmak istediler. Ama biz Cumhurbaşkanımızın sayesinde bunların tamamını boşa çıkardık" diye konuştu.
Daha sonra Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Polat, Kadir Çirtikoğlu çocuklar ile birlikte bisiklete binerek tur attı.
20 Ağustos 2018 Pazartesi günü yayınlandı