Kazada ölen kardeşlerin ismi parkta yaşatılacak

Deniz Kardeşler adına yapılan parktan görüntüler
Cennet Tarım Trafik Kazası Çocuk Parkı 

-Belediye Başkanının köylülerle sohbeti
-Belediye Başkanının açılış konuşması
-yapılan dualar
-pilav hayrından görüntüler

( BALIKESİR -HD) BALIKESİR

- Balıkesir’in Dursunbey ilçesine bağlı Akyayla mahallesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen trafik kazasında dereye uçan araçta bulunan baba ve çocuklarının ismi Dursunbey Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkında yaşayacak. Dursunbey’e bağlı Akyayla mahallesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen trafik kazasında dereye uçan araçta bulunan Harun Deniz, çocukları Uğur ve Mustafa Deniz hayatlarını kaybetmişlerdi. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın talimatıyla aynı mahallede Deniz Kardeşler ismi ile yapılan park acı olayın yıl dönümünde törenle açıldı. AçılışaBelediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Belediye Meclis üyeleri, ölen kardeşlerin yakınları ve mahalle sakinleri katıldı.
Açılış öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan “Bildiğiniz gibi geçen yıl elim bir kaza yaşanmıştı. Harun kardeşimiz ve iki evladı kazada rahmetli olmuşlardı. Allah rahmet eylesin. Mekânları cennet, yattıkları yer nur olsun. Bizde onların hatırasını yaşatalım diye buraya onların adına bir park yaptık. Bu çocuk parkı durdukça bizde onların adını unutmamış oluruz. Tabi köyümüzün de bir ihtiyacı vardı. Muhtarımızla da bu konuda sık sık görüşüyorduk. Buraya Belediye olarak bir aşevi ile hizmet binası kazandırdık. Hayırlı olsun” dedi.
Yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarının her daim var olacağını hatırlatan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, geçtiğimiz yıl genişletme çalışması yapılan Akyayla mahallesi yolunun da bu yıl asfaltlanacağını söyledi.

Başkan Bahçavan; “Büyükşehir Belediyemiz 12 Mart’ta asfalt ihalesine çıkacak. Dursunbey’de bu yönden çok şanslı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu yıl Dursunbey’de 150 kilometre asfalt kaplama yol yapacağız. Bunların bir taneside Akyayla yolumuz” dedi.
Parke taşları ile ilgili de çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Başkan Bahçavan, Nisan Mayıs gibi taş döşeme çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Başkan Bahçavan’ın konuşmasının ardından mahalle imamı tarafından dua yapıldı. Mahallede bulunan çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali ve Meclis üyeleri ile birlikte Belediye hizmet binasına geçti. Programın sonunda katılımcılara Deniz ailesi adına pilav ayran dağıtıldı.
2 Mart 2018 Cuma günü yayınlandı