Kazada ölen evladının başında çaresizce bekledi

Kaza yerinin görüntüsü
Adli Tıp Cenaze Sağlık Ekipleri Adli Tıp Kurumu Sizce 

-Polisin kaza yerinde inceleme yapması
-Çocuğun çekyat üzerindeki görüntüsü
-Babanın genel ve detay görüntüsü
-Bir çocuğun olayı anlatması
-Çocukların kaza yerine dakikalarca bakması
-Çöp arabasının görüntüsü
-Çocuğun babasıyla ve tek fotoğrafları
-Babanın çaresizce çocuğunun başında bekleme fotoğrafı

( ADANA )- Adana'da simit almaya giderken çöp kamyonunun altında kalarak 3 yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti- Baba oğlunun cansız bedeninin başında çaresizce bekledi- Çöp kamyonu şoförü olay yerinden kaçıp polise teslim oldu ADANA

- Adana'da simit almaya giderken çöp kamyonunun altında kalarak feci şekilde ölen 3 yaşındaki çocuğun babası oğlunun cesedinin başında çaresizce bekledi. Edinilen bilgiye göre, kaza Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi 44124 Sokakta meydana geldi. Leyla-Ahmet Dello (25) çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan 3 yaşındaki Mahmut Dello bugün sabahleyin simit almak için sokağa çıktı. Bu sırada mahallede çöp toplayan Erkan D. yönetimindeki 07 MOS 86 plakalı kamyon, geri geri gelirken küçük Mahmut'un üzerinden geçti. Çevredeki vatandaşların bağırması üzerine kamyonu sürücü durdurdu. Kamyondan inen sürücü başının üzerinden lastiğin geçtiği çocuğun feci şekilde öldüğünü gördü. Bunun üzerine yakınlarının kendisine zarar vermesinden korkan sürücü olay yerinden kaçıp Şakirpaşa Polis Merkezine giderek teslim oldu. Bu arada baba Ahmet Dello sokağa çıktığında kanlar içindeki çocuğunu alıp evine götürdü. Bir süre eşiyle birlikte çocuğun başında gözyaşlarına boğulan karı kocayı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Çekyata konulan çocuğun üzeri battaniye ile kapatılırken baba bir an olsun oğlunun başından ayrılmayıp çaresizce bekledi. Polis ekipleri de olay yerinde gerekli incelemeyi başlattı. Bu arada bir çocuk kaza anına an be an gördüğünü belirterek simit almaya giden arkadaşının çöp arabasının altında kaldığını söyledi.

Mahalledeki çocuklar gördükleri kaza karşısında şok oldu. Çocuğun cenazesi ise işlemlerin tamamlanmasının ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
20 Kasım 2019 Çarşamba günü yayınlandı