Kaymakam Kaşıkçı'ya veda yemeği - HAKKARİ

- Yemekten detaylar - Kaymakam Mahmut Kaşıkçı'nın KonuşmasıKaymakam Kaşıkçı'ya veda yemeğiHAKKARİ (AA) - İzmir'in Bergama Kaymakamlığına tayini çıkan Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı için veda yemeği düzenlendi.
İlçedeki bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Kaşıkçı, Yüksekova'ya yoğun bir dönemde geldiğini söyledi.

Sokağa çıkma yasaklarının olduğu, terör zararlarının telafi edilmeye başlandığı dönemle birlikte 2 yılı tamamladıklarını aktaran Kaşıkçı, şöyle konuştu:"Bu çalışma sürecinde insanlarımıza en iyi kamu hizmetini yapmak için uğraştık. Temel duruşumuz, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' İnsanlarımız için varız. Hem belediyecilik hem de kaymakamlık olarak Yüksekova'nın şu ana kadar el atılmayan sorunlarını çözmeye çalıştık. İnşallah önümüzdeki yıl her şey tamamlandığında burası farklı bir şehir olacak. Organize Sanayi Bölgesi temelini attık. Artık buranın gündemini terör değil iş, aş ve fabrika oluşturacak." dedi.
Konuşmanın ardından Kaşıkçı'ya teşekkür plaketi verildi.
Programa, 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Refik Ay, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı Yüksekova Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Fabrika General Kaymakamlık Yasaklar Allah 

8 Kasım 2018 Perşembe günü yayınlandı