Kayıp kişiyi arama çalışmaları - BARTIN

- Kayıp kişiyi arama çalışmaları - Özen'in kardeşi İsmail Özen ile röportaj Bartın 'da kayıp kişiyi arama çalışmaları - Abdipaşa beldesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan kişi için jandarma ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatıldıBARTIN (AA) - Bartın 'ın Abdipaşa beldesinde, 4 gündür haber alınamayan Zekeriya Özen'i (63) bulmak için arama çalışması başlatıldı.Alınan bilgiye göre, Abdipaşa beldesine bağlı Çavuş köyünde yalnız yaşayan Zekeriya Özen, İstanbul'daki ailesinin yanından köydeki evine geldi.Köylüler tarafından da en son cuma sabahı görülen Özen'in ailesi, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.Bunun üzerine Bartın Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekipleriyle, köylüler arama çalışmasına başladı.
Yaklaşık, 5 kilometrekarelik alanda 2 gündür yürütülen arama çalışmalarında Özen'e ulaşılamadı.Özen'in kardeşi İsmail Özen, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyinden 4 gündür haber alamadıklarını söyledi.

Ağabeyini en son perşembe akşamı gördüğünü anlatan Özen, "Bazı sorunları vardı. Kaybolmadan en son 06.30'da eşini aramış." dedi.
İz takip köpeğinin de yer aldığı arama çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.
Jandarma 

30 Nisan 2018 Pazartesi günü yayınlandı