'Kavgalı Dadaşlar' kardeşliğe adım attı - BİLECİK

"Kavgalı Dadaşlar" kardeşliğe adım attı - BİLECİK - "Kavgalı Dadaşlar" kardeşliğe adım attı - Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği - Dernek binası önünde yapılan barışma - İki ailenin barışması için düzenlenen toplantı - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuşması - Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Lütfü Akyüz'ün konuşması - Barışma anından detaylar"Kavgalı Dadaşlar" kardeşliğe adım attı - Bilecik 'te sahipleri Erzurumlu iki nakliyat firmasının çalışanları arasında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı olay sonrası husumetin büyümemesi için Vali, Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanının devreye girmesi üzerine aileler barıştıBİLECİK (AA) - Bilecik 'te, sahipleri Erzurumlu iki nakliyat firmasının çalışanları arasında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı kavga nedeniyle aralarında husumet oluşan iki aile Vali, Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanının devreye girmesi üzerine barıştırıldı. Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Derneği'nde buluşturulan kavgalı iki ailenin büyükleri, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Dernek Başkanı Lütfü Akyüz'ün de tanıklığında birbirlerine sarılarak barıştı.Yağcı, güzel bir olay nedeniyle buluştuklarını belirterek, "Geçen gün üzülmüştük ama bugün Dadaşlara yakışan bir hareket oldu. Dadaşlar bu memleketin birlik ve beraberliğinin çimentosudur. Memleketimiz çok önemli günlerden geçiyor, feda edilecek bir ferdi yok. Kardeşliğimiz dünden çok daha önemli. Büyük fotoğrafı görmek lazım." diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Karabıyık da uzun süredir siyaset yaptığını dile getirerek, bunun bugüne kadar katıldığı en önemli ve en güzel etkinlik olduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Akyüz ise iki ailenin fertlerinin, Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın öncülüğünde buluştuğunu ifade ederek, "Kardeşliğe adım attılar. En çok sevindiğim, gurur duyduğum bir vesiledir bu olay. Dadaşlar her zaman milletinin yanındadır." şeklinde konuştu.
Kavgaya karışan ailelerin büyükleri Nurettin Teyran ile Yaşar Çalık da bu olaya vesile olan yetkililere teşekkür etti.Geçen pazar günü Bahçelievler Mahallesi'ndeki Balahatun Camisi'nden çıkan 2 kişi ile yakınlarında bekleyen grup arasında başlayan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 2 kişi yaralanmış, 5 kişi gözaltına alınmıştı. kaydedilmişti.
Sarılar Silahlı Kavga Toplantı Pazar Günü 

21 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı