Kastamonu’ya şehit ateşi düştü

Şehit evine bayrak asılması
Güvenlik Güçleri Sosyal Paylaşım Sitesi Siyasi Parti Sosyal Paylaşım Sağlık Ekipleri 

-Şehit'in fotoğrafı

( KASTAMONU )- Şehidin “Nasipte varsa döneriz sevdiklerimize” yazısı yürekleri dağladı- Şehit Arif Demirel’in 30 Ağustos için düğün tarihi aldığı öğrenildi KASTAMONU

- Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda Şehit düşen Uzman Çavuş Arif Demirel’in sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından yaptığı “Nasipte varsa döneriz sevdiklerimize” yazısı yürekleri dağladı. Ayrıca nişanlı olan şehidin 30 Ağustos gününe düğün tarihi aldığı öğrenildi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin kırsalındaki teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel’in Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Dibek Köyündeki evine şehit ateşi düştü. Şehit’in acı haberini Dibek Köyü’nde yaşayan ailesine İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve askeri yetkililer verdi. Haberi duyan Şehit’in annesi Serpil Demirel, sinir krizleri geçirdi. Şehit Arif Demirel’in doğduğu eve ise Türk Bayrağı asıldı. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel'in şehit oldu. Uzman Çavuş Arif Demirel’in Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Dibek köyünde oturan baba ocağına ateş düştü. Şehit Demirel'in köyde yaşayan annesi Serpil ve babası Aydın Demirel ile 2 kardeşine acı haber İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner ve askeri yetkililer tarafından yanlarındaki sağlık ekipleri kontrolünde verildi.
Arif Demirel’in akrabaları, çevre köylerde yaşayan vatandaşlar, İnebolu’daki sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar ailenin acısını paylaşmak için köye akın ettiler. 30 Ağustos günü evlenecekti Şehit Uzman Çavuş Arif Demirel'in geçtiğimiz Eylül ayında Rukiye Çekirdek ile nişanlandığını ve 30 Ağustos 2018 tarihine de nikah günü aldığı öğrenildi. Öte yandan Şehit Uzman Çavuş Arif Demirel’in 5 Kasım 2017 tarihinde İzmir’in Bornova ilçesindeki askeri birliğinden Afrin’e göreve giderken sosyal paylaşım sitesindeki yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı. Şehit Arif Demirel’in “Nasipte varsa döneriz sevdiklerimize, görev başlasın” yazısı yazdığı görüldü.

2 Mart 2018 Cuma günü yayınlandı