Kartal'da iki daireyi soyan şemsiyeli hırsızlar kamerada

Güvenlik kameraları
Ne Var Ne Yok Pırlanta Akalan Güvenlik Kamerası Hırsız 

-Röportajlar

( İSTANBUL )- Evine hırsız giren vatandaş;"Artık eve eşim gelmeden giremiyorum" İSTANBUL

- Kartal'da şemsiye ile yüzlerini saklayan hırsızlar iki dairedeki eşyaları çaldıktan sonra apartman sakininin arabasını alıp kayıplara karıştı. Tüm bu yaşananlar güvenlik kamerasına yansırken, hırsızların şampuanları bile çaldıkları anlaşıldı. Olay geçtiğimiz günlerde, Kartal Cevizli Mahallesi Zara Sokak'ta meydana geldi. Bir binaya gelen ikisi kadın dört hırsız, binaya bir ailenin taşınmasını fırsat bilerek içeri girdi.Karşılıklı iki dairenin kapısını açan hırsızlar, içeride ne var ne yoksa çaldı. Ardından evde bulunan araç anahtarını alan şahıslar vatandaşın arabasını da çalarak kayıplara karıştı. Eve geldiğinde şok yaşayan apartman sakinleri ise ne yapacağını şaşırdı. Durumu polise bildiren vatandaşlar hırsızların yakalanmasını istedi. Evine hırsız giren bir apartman sakini, "İşe gitmek için evden çıktım. Eve geldiğimde iki dairenin kapı kilitlerinin söküldüğünü gördüm. Eşimi aradım. Yüzlerin şemsiye tutarak girmişler. Binamızın üyesi gibiler. Yukarıya çıkmışlar iki dairede kimsenin olmamasını fırsat bilmişler. Binada taşınma işlemi vardı. Onu da fırsat bilmişler. Bütün odalarımızı dağıtmışlar. Yeni taşındık daireye. Bir yıl oldu. Yüklü miktarda altın yoktu ama manevi değeri olan pırlantalarımı çalmışlar. Şampuan bile çalmışlar. Maddi anlamada bir zarar vermediler manevi anlamda büyük zarar verdiler. Eşim eve gelmeden içeriye giremiyorum artı" dedi.
Öte yandan hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şemsiyeli hırsızlar binaya giriyor. Ardından evde hırsızlık yapan şahıslar araçla kaçıyorlar.
Ne Var Ne Yok Hakkında
Güncel, tarih, din, siyaset ve sanat... Türker Akıncı her hafta birbirinden farklı konu ve konuklarla gündemin nabzını "Ne Var Ne Yok"ta tutuluyor... "Ne Var Ne Yok" her Perşembe 23:30'da Beyaz Tv'de......
devamı
11 Mayıs 2018 Cuma günü yayınlandı