Kartal’da denizde kaybolan genç, dalgıçlar tarafından bulundu

Arama çalışmalarından görüntü
Yüzme Hastane Kalaba Alabalık Ağır Yaralı 

-Dalgıçların çalışması
-Çoçukları ile birlikte izleyen vatandaşlar
-Gencin çıkarılması
-Polisin vatandaşlara tepkisi
-Ambulansa taşınması
-Kalabalığı takip etmesi
-Vatandaşlarla röp

( İSTANBUL )- Gencin çıkarılması sırasında meraklı vatandaşların oluşturduğu kalabalık polisi çileden çıkardı- Denizde çırpınan genci şaka yapıyor sanan vatandaşlar, çaresizce kaybolan genci izlediler İSTANBUL

- Kartal Atalar sahilinde yüzerken çırpınmaya başlayan ve vatandaşlarca şaka yaptığı sanılan genç, kısa sürede denizde kayboldu. Olay yerine gelen dalgıçlar, genci bulmak için arama yaparken izleyici vatandaşların oluşturduğu kalabalık polisi çileden çıkardı. Dalgıçlar tarafından bulunan genç hastaneye kaldırıldı. Atalar sahilde yabancı uyruklu bir genç serinlemek için arkadaşları ile birlikte denize girdi. Bir süre yüzen genç bu sırada çırpınmaya başladı.
Sahil kenarında vatandaşlar gencin önce şaka yaptığını düşündü ancak genç kısa sürede denizde kayboldu. Bazı vatandaşlar denize girerek arama yaptı ama yetersiz kaldı. Olay yerine gelen polis ve dalgıçlar ise kısa sürede arama çalışması başlattı. Aramalar sürerken izleyici vatandaşların kalabalığı polisi çileden çıkardı. Olayı gören bir vatandaş, “Genç çırpınmaya başladı.
Biz şaka yapıyor sandık. Bazıları denize girdi ama ben yüzmeyi bilmediğim için giremedim” dedi.
Denizde kaybolan genç dalgıçlar tarafından bulundu Dalgıçlar kaybolan genci bulmak için uzun bir süre dalış gerçekleştirdi. Bir süre sonra genç dalgıçlar tarafından bulundu. Tam çıkarma çalışması esnasında kurtarma ekiplerinin yanına kadar giren ve görüntü almaya çalışan bir kadın ise polisin tepkisi ile karşılaştı. Kalabalığın ortaya çıkardığı bu görüntüler, sedye üzerindeki gencin ambulansa taşınması sırasında da sürdü. Sağlık durumu ciddi olan genç ağır yaralı olarak tedavi altına alındı.
22 Temmuz 2018 Pazar günü yayınlandı