Kars Adliyesi çalışanlarından Kızılay’a anlamlı kan bağışı

Adliye'de kurulan kan standından genel ve detaylar
Misyon Allah Sosyal Sorumluluk Projesi Kan Bağışı Sosyal Sorumluluk 

-Adliye çalışanlarının kan bağışında bulunması genel ve detaylar
-Adalet Komisyon Başkanı Soner Fevzi Vurur'un kan bağışında bulunması Kan bağışında bulunanlardan detaylar
-Adalet Komisyon Başkanı Soner Fevzi Vurur'un konuşması

( KARS ) KARS

- Kars Adliye çalışanları, “Bir kan, üç can” kampanyası çerçevesinde kan bağışında bulundu. Türk Kızılay’ı Kan Merkezi tarafından Kars Adliye Sarayı’na kan bağışı standı kuruldu. Kars Adliye Sarayı’nın zemin katında kurulan kan bağışı standına hakim, savcı, avukat ve adliye personeli kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi. Kars Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün katkıları ile Cumhuriyet Başsavcılığı, Adalet Komisyon Başkanlığı ve Türk Kızılay’ının destekleriyle düzenlenen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü. Kan bağışında bulunduktan sonra gazetecilere açıklama yapan Adalet Komisyon Başkanı Soner Fevzi Vurur, “Adliyemiz için önemli bir gün, bizim için guru verici bir gün. Farkında olmadan hayat kurtardığımızı düşünüyoruz. Daha doğrusu farkında olarak hayat kurtarıyoruz. Herkesi kan vermeye davet ediyoruz” dedi.
Kars Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürü Gülay Gül, “Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir kampanya gerçekleştirmek istedik. Başsavcımız, Komisyon Başkanımız ve Kızılay’ımızın destekleriyle böyle bir kampanya başlattık. İnşallah Kars için faydalı olur ve herkesi kan bağışı yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Kars Adliye Sarayı’nda Türk Kızılayı tarafından kurulan kan bağışı standına gelen adliye çalışan kan bağışında bulunuyor. Kan bağışı standının saat 17.00’e kadar açık kalacağı bildirildi.
(IÇ-AT)
19 Nisan 2019 Cuma günü yayınlandı