- Karı kocayı darp edip soyan şüphelilerden ikincisi de yakalandı

-arşiv

( ELAZIĞ ) Karı kocayı darp edip soyan şüphelilerden ikincisi de yakalandı ELAZIĞ
Polis Akalan Trol 


- Elazığ’da karı kocayı darp edip "öldürme tehdidi" ile soyan şüphelilerden biri suçüstü yakalanırken, 15 bin TL değerindeki altınları alarak olay yerinden kaçan diğer şüpheli de, Bursa’nın Karacabey ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olay dün, merkeze bağlı Mustafa Paşa Mahallesi Fikret Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, medyumluk yapan Hasan Ö. ve Fatma Ö. çiftinin evine gelen iki şahıs, 5 dakika oturduktan sonra iş için Hasan Ö. ile birlikte dükkana gitti. Dükkanda Hasan Ö’yü darp edip ellerini ve ayaklarını bağlayan şahıslar, gasp ettikleri anahtarla eve girdi. Evde iki şüpheli Fatma Ö’yü de darp etti. Bu sırada dükkana gelen ve babasını kurtaran kızı S.P., olay yerine gelen polise annesine ulaşamadığını söyledi.

Polis ekipleri, Hasan Ö’nün damadı ile birlikte kontrol amaçlı eve gittiğinde evde alıkonulan Fatma Ö. "Beni öldürüyorlar, yetişin" diye bağırmaya başladı.
Sesi duyup eve giren polisler, şüpheli F.Ö.’yü etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Diğer şüphelinin ise 15 bin TL değerindeki altınları alarak evden 5 dakika önce çıktığı tespit edildi. Polis ekipleri sürdürdüğü çalışma sonucunda diğer şüphelinin S.A. olduğunu ve araçla Bursa’ya kaçtığını tespit etti. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmada A. , Karacabey ilçesinde yakalanarak gözaltın alındı. (MK-CK-
10 Temmuz 2018 Salı günü yayınlandı