Karaman'da 'Türkçe aşkı vatan aşkı' yürüyüşü düzenlendi

Törene katılanların mehter eşiliğinde yürümesi
Saygı Duruşu Siyasi Parti Şili Resim Sergisi Irak 

-Atatürk anıtına çelenk bırakılması
-Protokolün Yunus Emre Camisine gelmesi
-Yunus Emre türbesinin ziyaret edilerek dua edilmesi

( KARAMAN ) Karaman'da "Türkçe aşkı vatan aşkı" yürüyüşü düzenlendi- Karaman’da kutlanan Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi anma etkinliklerinde ‘Türkçe aşkı vatan aşkı’ yürüyüşü düzenlendi KARAMAN

- Karaman’da bu yıl 742. kez kutlanan Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi anma etkinlikleri çerçevesinde ‘Türkçe aşkı vatan aşkı’ yürüyüşü gerçekleştirildi.
Mehter eşliğinde Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan başlayarak Cumhuriyet Parkı'nda sona eren ‘Türkçe aşkı vatan aşkı’ yürüyüşüne Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, siyasi parti temsilcileri ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile KMÜ Rektörü Mehmet Akgül tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından protokol üyeleri Tarihi Taş Binada düzenlenen ‘Kat’ı Sanatı’ resim sergisinin açılışını yaptı. Protokol üyeleri daha sonra topluca yürüyerek gittikleri Yunus Emre Camisi'nde Yunus Emre’nin türbesini ziyaret ederek dua etti.
13 Mayıs 2019 Pazartesi günü yayınlandı