Kar yağmayınca pamuktan kar topu yaparak eğlendiler

Tokat'ta öğrencilerin pamuktan yaptığı kar topları
Hava Sıcaklıkları Öğretmenler Kardan Adam Öğrenciler Okul Bahçesi 

-Öğrencilerin okul bahçesine birlikte çıkarak pamuktan kar topunu bir birlerine atarak eğlenmesi
-Plastik bardaklardan yapılan kardan adam
-Öğretmenlerine kar topu atan öğrenciler
-Öğrencilerle röp.
-Okul Müdürü Ramazan Maviş, röp.
-Okul Aile Birliği Üyesi Fatma Esin Tuna röp.

( TOKAT )- Kış mevsiminin son günü kar yağmayan Tokat kent merkezinde öğrenciler pamuktan yaptıkları kar topları ile doyasıya eğlendi TOKAT

- Kış mevsiminin son günü kar yağmayan Tokat kent merkezinde öğrenciler pamuktan yaptıkları kar topları ile doyasıya eğlendi. Tokat'ta kış ayında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeni ile kent merkezine kar yağmadı. Kara hasret kalan öğrenciler ise velilerinin destekleri ile farklı bir etkinliğe imza attı. 240 öğrencinin her birisi evlerinde anne ve babaları ile 10'ar adet pamuktan kar topu, pet bardaklardan kardan adam hazırladı. Okul bahçesinde düzenlenen kar şenliğinde bir araya gelen öğrencilerin üzerine öğretmenleri tarafından sprey köpük sıkılarak kar yağıyor havası verildi.
Ellerindeki pamuktan kar toplarını birbirlerine atan öğrenciler doyasıya eğlendi. Okul Aile Birliği üyesi Fatma Esin Tuna, kar yağmaması nedeni ile öğrencilerin kendilerince bir çözüm yolu bulduğunu ifade ederek, "Bugün çocuklar bizlere bir sürpriz yaptılar. Aslında bir ders vermek istediler. Ekolojik dengeyi bozduğumuz için mevsimsel sorunları yaşıyoruz. Öğrenciler 10'ar tane pamuktan kar yaptı. Hazırladıkları kar topları ile okula gelen öğrenciler doyasıya eğlendi" dedi.
Okul Müdürü Ramazan Maviş, Tokat'ta kar yağmaması nedeni ile çokların bu özlemini gidermek için bir etkinlik yaptıklarını ifade ederek, "Öğrencilerimiz çok mutlu oldu, bizlerde onlarla birlikte mutlu olduk. Çok güzel eyleniyoruz. Okulumuzda kar şenliği yapacağımızı velilerimize mesaj atarak duyurduk. Velilerimiz çocukları ile birlikte pamuktan kar topu hazırladılar. Böyle bir güzel etkinlik ortaya çıktı" diye konuştu.
(Nİ-GF-
28 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı