Kamu-Sen Erzurum'dan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

- Kamu - Sen Erzurum Şubesi Başkanı Müfit Bayraktar'ın konuşması - Dua okunması ve slogan atılması - Detay ve genel görüntü - Türkiye Kamu - Sen Erzurum İl Temsilcisi Bayraktar:"Mehmetçik, Zeytin Dalı Harekatı ile Türk milletinin kaderini yeniden yazıyor" - "Bilinsin ki bedeli ne olursa olsun Afrin, emperyalistlere mezar olacak, Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olacak"ERZURUM (AA) - Türkiye Kamu - Sen Erzurum Temsilciği, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.Türkiye Kamu - Sen Erzurum Temsilciği öncülüğünde, Havuzbaşı Kent Meydanı'nda toplanan grup, Türk bayraklarıyla terör örgütü aleyhine slogan attı.Sendikanın Erzurum İl Temsilcisi Müfit Bayraktar, grup adına yaptığı basın açıklamasında, Mehmetçiğin, Afrin'de yürüttüğü harekatın, Türk milleti üzerinden İslam'ı boğmayı amaçlayan alçaklara karşı yapıldığını belirterek, "Mehmetçik, Zeytin Dalı Harekatı ile Türk milletinin kaderini yeniden yazıyor." dedi.
Bayraktar, "Nasıl ki Kurtuluş Savaşı'nda yedi düvelle savaştıysak, bugün de YPG/PKK kılığına girmiş kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız. Bu nedenle Sakarya ve Dumlupınar bizim için ne ifade ediyorsa, El - Bab, Afrin, Menbiç, Sincar ve Kandil de aynıdır. Mehmetçik, cephede bu topraklarda yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir. Teröristlerin ellerindeki silahlara baktığımızda düşmanın kim olduğunu görüyoruz." diye konuştu.
- "Hepimiz birer Mehmetiz, yedi düvele yeteriz"Bayraktar, Türk askerinin ayak seslerinin dünyanın dört bucağında düşmanın uykusunu kaçırdığını ve hainlerin kulaklarında yankılandığını belirterek, "Tanklarıyla, toplarıyla, bütün teknolojileriyle ve hileleriyle gelsinler. Şundan eminiz ki Allah'ın izniyle bu oyunu bozacak, bu kuşatmayı yaracak, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya, ensemizde boza pişirmeye, bizlere bedel ödetmeye çalışanlara hadlerini bildireceğiz. Hepimiz birer Mehmetiz, askeriz, bütün hainlere, yedi düvele yeteriz." ifadelerini kullandı.Türk ordusunun yalnızca silah altındaki askerden ibaret olmadığını dile getiren Bayraktar, ordu ve millet denilince, 80 milyonun asker olmaya hazır olduğunu vurguladı. - "Afrin emperyalistlere mezar olacak"Bayraktar, Türk, Kürt, Laz, Çerkez ve Arap ile bir bütün olduklarını anlatarak, şunları kaydetti:"Askerimizin kanı ve canıyla bu topraklarda yeni bir gelecek kuruluyor. On binlerce kilometre öteden gelerek coğrafyamızı kan gölüne çevirenlerden Türk milleti hesap soruyor. Türk milleti bugün 80 milyonla tek yürek olup Mehmetçik ile Afrin'e yürümeye ve seve seve şehadet şerbetini içmeye hazırdır. Bu bir vatan, namus, var oluş ve hak mücadelesidir. Biz de Türkiye Kamu - Sen olarak 400 bin üyemizle, duamızla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız. Bilinsin ki bedeli ne olursa olsun, Afrin emperyalistlere mezar olacak, Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olacak."Katılımcılar, konuşmaların ardından Kur'an - ı Kerim okuyup askerler için dua ederek dağıldı.
Kan Gölü Teknoloji Basın Açıklaması Salyangoz Terör Örgütü 

13 Şubat 2018 Salı günü yayınlandı