Kalp krizi sonucu vefat eden emniyet müdürü için tören - TEKİRDAĞ

- Törene katılanlardan görüntüler - Taziye detayları - Mesai arkadaşlarındam görüntüler - Cenazenin taşınması - Dua edilmesi - Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın konuşmasıKalp krizi sonucu vefat eden emniyet müdürü için tören - Tekirdağ 'da kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden Tekirdağ Emniyet Müdür Yardımcısı 2. sınıf Emniyet Müdürü Kesici için tören düzenlendi - Tekirdağ Emniyet Müdürü Aydın: - "Rahmetli Metin Kesici, 2016 yılında hain darbe teşebbüsü sırasında kendine ait kuvvetleri ile beraber destan yazmıştır"TEKİRDAĞ (AA) - Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Tekirdağ Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Kesici için cenaze töreni düzenlendi.
Kesici'nin Türk Bayrağına sarılı naaşı, Tekirdağ Devlet Hastanesinden İl Emniyet Müdürlüğü önünde oluşturulan tören alanına getirildi.
Naaşın tören alanına gelmesiyle, Metin Kesici'nin eşi Öznur Kesici ile çocukları Alper ve Caner Kesici, gözyaşlarına hakim olamadı.İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, burada yaptığı konuşmada, Kesici'nin çok çalışkan ve başarılı bir polis olduğunu söyledi.

Kesici'nin yoğun çalışma ortamından şikayet etmeden çalıştığını aktaran Aydın, "Rahmetli Metin Kesici, 2016 yılında hain darbe teşebbüsü sırasında kendine ait kuvvetleri ile beraber destan yazmıştır. Yoğun bir çalışma ortamında bulunduğu sürelerde herhangi bir aksilik, olumsuz bir davranış göstermeden en zor görevleri hiç bir itiraz olmadan yerine getiren cesur ve yürekli bir kardeşimizdi." diye konuştu.
Kesici'nin beraber çalıştığı arkadaşlarına bir "baba" gibi davrandığının altını çizen Aydın, şöyle devam etti:"Değerli bir meslektaşımızın olması dışında iyi bir aile babasıydı. Aramızdan erken ayrıldı. Temennimiz bizi yalnız bırakmadan biraz daha bu işi götürebilirdik. Ama yüce Rabbim yanına aldı. Allah gani gani rahmet eylesin. Her şeye layık bir arkadaşımızdı. Birlikte çalıştığı arkadaşlarına bir amir ve müdürlüğün dışında bir baba olarak, bir öğretmen ve yetiştirici olarak onlarla haftanın en az 3 günü spor yaparak vakit geçirirdi. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum."Konuşmanın ardından Tekirdağ Müftüsü İsmail İpek, dua etti.Daha sonra Kesici'nin naaşı, polis mangası eşliğinde cenaze aracına konularak defnedilmek üzere Balıkesir'in Gönen ilçesine gönderildi.Kesici'nin naaşı, yarın Balıkesir'in Gönen ilçesinde kılınacak öğle namazına müteakiben toprağa verilecek.Törene, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Garnizon Komutanı Albay Selçuk Kubilay Karslı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, kurum müdürleri ve polisler katıldı.

Emniyet Müdürü Kalp Krizi Öğretmen Cenaze Aracı İsmail İp 

19 Şubat 2018 Pazartesi günü yayınlandı