Kalkınma Bakanı Elvan: '2023 hedefleri 2019'dan geçiyor' - NEVŞEHİR

Kalkınma Bakanı Elvan: "2023 hedefleri 2019'dan geçiyor" - NEVŞEHİR - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığına gelişi - Bakan Elvan'ın açıklaması - Bakan Elvan'ın Cuma namazından çıkışı - Kalkınma Bakanı Elvan:"2023 hedefleri 2019'dan geçiyor. 2019 yılında güçlü bir şekilde, başarılı bir şekilde netice alırsak 2023'ün önünü açmış olacağız. 2023'ün önünü açmak demek Türkiye'nin önünü açmak demek. AK Parti'nin başarısı demek Türkiye'nin başarısı demek"NEVŞEHİR (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "2023 hedefleri 2019'dan geçiyor. 2019 yılında güçlü bir şekilde, başarılı bir şekilde netice alırsak 2023'ün önünü açmış olacağız. 2023'ün önünü açmak demek Türkiye'nin önünü açmak demek. AK Parti'nin başarısı demek Türkiye'nin başarısı demek." dedi.
Elvan, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin istikrar adası konumunda olduğunu, terör başta olmak üzere çeşitli sıkıntılarla mücadeleye rağmen ülke ekonomisinin güçlenerek büyümeye devam ettiğini belirtti.
Türkiye'nin sıkıntı çeken ve insanlık adına yardım talebinde bulunanlara yardımlarını sürdürdüğünü dile getiren Elvan, bir taraftan da ekonomiyi güçlü bir şekilde büyüttüklerini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olarak tüm teşkilat mensuplarının azim ve gayretle ülkenin daha güçlü konuma ulaşması için çalışması gerektiğini vurgulayan Elvan, kararlılıkla sürdürülen mücadelelerin ardından Türkiye'nin çok daha güçlü noktalara ulaşacağına inandığını aktardı.Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 hedefleri ortaya koyduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:"2023 hedefleri 2019'dan geçiyor. 2019 yılında güçlü bir şekilde, başarılı bir şekilde netice alırsak 2023'ün önünü açmış olacağız. 2023'ün önünü açmak demek Türkiye'nin önünü açmak demek. AK Parti'nin başarısı demek Türkiye'nin başarısı demek. Türkiye 2017 yılında dünyanın en hızlı büyüyen ülkeleri arasında yer aldı. Dünyada İrlanda’dan sonra ikinci hızlı büyüyen ülke. Allah'ın izniyle, sizin gayretinizle bu büyüme performansımızı devam ettireceğiz, Türkiye'yi güçlendirdikçe güçlendireceğiz, büyüdükçe büyüteceğiz. Bu sizlerin gayretiyle bugüne kadar gerçekleşti. Bundan sonraki süreçte daha çok çalışacağız, daha azimli, daha kararlı olacağız. Türkiye'mizin önünü açacağız. Recep Tayyip Erdoğan gibi dünyada bir lider yok. Değerini bilmemiz lazım. Onun için sonuna kadar Genel Başkanımızın arkasında durmamız lazım. Gecesini gündüzüne katıyor, cumartesisi yok, pazarı yok, gecesi yok, gündüzü yok. Cumhurbaşkanımızda gördüğümüz o azmi, kararlılığı hepimiz yaşamalıyız. Hep birlikte bu mücadeleyi sürdürmeliyiz. Ben inanıyorum ki Türkiye'miz çok daha iyi noktalarda olacak, çok daha güçlü olacak."Bakan Elvan, ziyaretin ardından Musalla Camisi'nde cuma namazını kıldı, cami çıkışı vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.
İrlanda Cuma Namazı Forma Yardım Talebi 

13 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı