Kağıthane Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine destek

Malzeme dağıtımı
Saygı Duruşu Kulüpler Birliği Hatıra Fotoğrafı Şampiyon Amatör 

-Protokolden görüntü
-Başkandan görüntü
-Başkanın konuşması
-detay görüntüler

( İSTANBUL )- Kağıthane Belediyesi amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı gerçekleştirdi İSTANBUL

- Kağıthane Belediyesi, ilçe genelinde bulunan amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı. Malzemelerini alan sporcular, destekten dolayı Kağıthane Belediyesi'ne teşekkür etti. Kağıthane Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Kağıthane Belediyesi Sadabad Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, amatör spor kulüpleri başkanları ve çok sayıda sporcu aileleri ile birlikte katıldı.
İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan programda Başkan Kılıç, güreş dalında Balkan Şampiyonası'nda şampiyon olan Kağıthane Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Murat Sezmiş'e hediye takdim etti. Kağıthaneli birçok spor kulübü yeni spor malzemelerini Başkan Kılıç ve protokolün elinden aldı. “Tüm çalışmalarımız, tüm gayretlerimiz sizlere feda olsun“ Kağıthaneli çocukların artık ülke dışında da Türk bayrağını dalgalandırdığını ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Kağıthane Belediyesi olarak hem yaz spor okullarında hem de dört mevsim devam eden spor etkinliklerimizle sizlerle beraber oluyoruz. Özellikle hem kulüpler birliğimizin hem spor camiasının tüm yöneticilerinin bize vermiş oldukları fikir, öneri ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız özellikle alt yapı çalışmalarının ardından almış oldukları başarılarla bizi son derece mutlu ediyor. Artık Türkiye’nin dışında da çocuklarımız Türk bayrağımızı dalgalandırıyor. Sizlere yapılan her yatırımın son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Tüm çalışmalarımız, tüm gayretlerimiz sizlere feda olsun " dedi.
Program sonunda malzemelerin dağıtılmasının ardından protokol üyeleri, kulüp yöneticileri ve sporcular ile birlikte günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
1 Kasım 2018 Perşembe günü yayınlandı