Kadir Topbaş: Böyle bir hesap olmaz

Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın sunduğu ' Son Söz ' programına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ' nun “Merkez Ülke Türkiye” vaadini değerlendirdi.
Belediye Başkanı Son Söz Kadir Topbaş Erkan Tan Beyaz Tv 


CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Topbaş, ' Kılıçdaroğlu diyor ki; Biz Türkiye'yi merkez ülke yapacağız. Zaten bunu hükümetimiz yıllardır söylüyor. Türkiye zaten merkez olma özelliği var.

BÖYLE BİR HESAP YOK

'Hesap adamıyım. Bir bölgede mega kent kuracağız. ' diyor. Hal mantığı gibi bir mantık geçmiş yüzyılın mantığıydı. Telefondan, internetten alışveriş yapıyorsunuz, alıcı malı görmüyor bile. Coğrafyanın bir anlamı kalmadı. Böyle bir hesap yok. Böyle bir hesap uymaz.

BEYAZ GAZETE

Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
3 Haziran 2015 Çarşamba günü yayınlandı