Jandarma Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Siirt ' in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın memleketi Bartın ' da toprağa verildi.
Cumhuriyet Fuat Atik Jandarma Bülent Savur Ulu Camii 


Siirt ' in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın ' ı cenazesi Bartın ' ın Ulus ilçesinde toprağa verildi. Şehidin evinin önüne getirildiği sırada aile fertleri şehidin tabutuna sarılarak ağıtlar yaktı. Şehidin annesi ile şehidin astsubay kardeşi Ercan Yalçın ise güçlükle ayakta durabildi. Şehidin annesi, bir an olsun tabutun peşinden ayrılmadı. Şehidin evinin önüne getirilirken liseli öğrenciler de taşıdığı dev bayrak ile slogan attılar. Bartın Müftüsü İsmail Bayrak ' ın evin önünde verdiği vaazın ardında şehit Ulus merkez Ulu Camii avlusuna götürüldü. Öğle namazının kılınmasının ardından şehidin cenaze namazı kılındı.

Cenaze töreninde Bartın Valisi Bülent Savur, Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik, Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıd. Albay Mehmet Sandıklı, Bartın Jandarma Alay Komutanı Alaattin Karsavuran, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Cenaze namazının ardından şehit askeri manga tarafından omuzlara alınarak mezarlığa götürüldü.
12 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı