İzmir'in merkezinde tonlarca hayvan leşi ortalığa atıldı

İzmir şehir merkezinde bulunan eski Sümerbank'a ait arazideki hayvan leşleri görenleri şoke etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kahramanlar'daki at barınağının hemen yakınına atılan leşler, çevreye pis koku yayıyor.
Kahramanlar Dizisi Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kampüsü 


EXPO 2020 yolculuğuna ' Herkes için Sağlık ' temasıyla çıkan İzmir'e yakışmayacak görüntüler ortaya çıktı. Mezbaha ve kasaplardan toplandığı belirtilen hayvan parçaları boş araziye atıldı. Şehrin ortasında, tonlarca atık kemik dışında tavuk bacağı ve balık başlarının da getirildiği alandaki görüntü, vatandaşları dehşete düşürüyor. Bölgede oturanlar, Nevvar–Salih İşgören Eğitim Kampüsü'nde okuyan öğrenciler ve lojmanlarda kalan memurlar pis kokudan rahatsız. Oradan belli zamanlarda taşınan atıkların, köpek ve kedi maması yapan firmalara satıldığı da iddia ediliyor.
Kahramanlar Dizisi Hakkında
Polisler, itfaiyeciler, ambulans görevlileri (paramedikler) yani kahramanlar... Onların işi bize hayatta en çok ihtiyacını duyduğumuz şeyleri sağlamak... Güven ve huzur... Etrafınızda olan bitenin farkında mısınız? Siz işteyken üst katınızda çıkan yangının? Eşinizle elele yürüdüğünüz caddenin paralel sokağındaki gasp olayının? Ya da otobüste yanınızda oturduktan sonra durakta iner inmez kalp krizi geçiren yaşlı teyzenin? Ölümle yaşam arasında...
devamı
15 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı