İzmir'de askeri tatbikat

Efes-2016 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar'ın katılımıyla Batı Anadolu, Orta Ege, İzmir Körfezi ve Doğanbey Atışlı Tatbikat Bölgesi'nde devam ediliyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri Cumhurbaşkanı Askeri Tatbikat Binali Yıldırım Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan ve Yıldırım, başarıyla devam eden ve adeta nefes kesen tatbikatı ilgi ile kahve eşliğinde izledi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından bu yıl ilk kez uluslararası çapta icra edilen tatbikatta; ilk kez terörle mücadele, siber savaş ve psikolojik harbi de kapsayan hibrit harekat ortamı esas alındı.

Bu yılki tatbikatın ardından Efes-2016 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı; iki yılda bir milli, iki yılda bir de uluslararası olarak icra edilecek.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
31 Mayıs 2016 Salı günü yayınlandı