'İyilikte Yarışan Sınıflar' projesi öğrencilere tanıtıldı

Balonlarla gelen iyilik severler
Yarış Kullar Öğrenciler 

-Genel ve detaylar
-Projenin çocuklara tanıtılması
-Genel ve detaylar
-İHH Kilis Geçlik Birimi Başkanı Anzehla Doğan’ın konuşması
-Öğrencilerin konuşması
-Genel ve detaylar

( KİLİS ) "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi öğrencilere tanıtıldı KİLİS

- Kilis’te, "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi öğrencilere tanıtıldı.Milli Eğitim Bakanlığı, İHH İnsani Yardım Vakfı, Diyanet İşleri Bakanlığı ve Eğitim-Bir-Sen ortaklığında hayata geçirilen "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi, öğrencilere tanıtıldı. "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında Kilis merkezde bulunan Yunus Emre İlkokulunda öğrenciler bilgilendirilerek, her sınıfa bir kumbara koydular. İHH Kilis Geçlik Birimi Başkanı Anzehla Doğan, Projenin amacının Kilis’te iyilikte yarışan sınıflar projesini aktifleştirmek olduğunu söyledi.

Doğan, Amaçlarının etkinlik kapsamında dağıtılan kumbaralarla para toplamak değil çocuklara paylaşmayı öğretmek olduğuna dikkat çekerek, "Kendilerine, arkadaşlarına ve ailelerine küçük toplumun geneline dayanarak iyilik adına bir şeyler yapabileceklerini görmelerini sağlıyoruz. Üniversitedeki arkadaşlar olarak buraya gelerek öğrencilerle bir araya gelip onların yalnız olmadığını ve bir şeyleri yapabileceklerini göstermek için buradayız” diye konuştu.
Doğan, etkinlik kapsamında kentteki okulları ziyaret ederek, bilgilendirme çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.
14 Ocak 2019 Pazartesi günü yayınlandı