İstanbul’daki feci kazada ölen anne ve oğlu Kocaeli’de toprağa verildi

Körfez belediye Başkanı İsmail Baran'ın cenaze merasimine katılması
Tezkere Baba Ocağı Tur Otobüsü Cenaze Namazı Cenaze Aracı 

-Cenazeye katılanlardan görüntüler
-Hayatını kaybeden anne ve oğullarından detaylar
-Cenaze namazının kılınması
-Cenazelerin cenaze aracına bindirilmesi
-Detay
--arşiv-
-kaza anı
-olay yerinden görüntü
-kaza yapan araçtan detay görüntü

( KOCAELİ -HD) KOCAELİ

- İstanbul’un Kartal ilçesinde otomobilin tur otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Esengül Kaya ve oğlu Eren Kaya Kocaeli’nin Körfez ilçesinde toprağa verildi.
Kaza, dün saat 16.45 sıralarında İstanbul D-100 karayolu Pendik istikameti Kartal Köprüsü Mevkii'nde meydana gelmişti. Murat Polat'ın kullandığı 41 NR 830 plakalı otomobil, önünde seyreden Alaattin Gündoğdu'nun kullandığı tur otobüsüne arkadan çarpmış, çarpma sonrası otomobilde bulunan 5 kişi araçta sıkışmıştı. Kazada otomobilin içinde bulunan sürücü Murat Polat, Gülperi Polat, Esengül Kaya ve Eren Kaya olmak üzere toplamda 4 kişi hayatını kaybetmişti. Yapılan otopsi incelemelerinin arından kazada hayatını kaybeden Esengül Kaya ve yaklaşık 6 ay önce askerden tezkere alarak baba ocağına dönen oğlu Eren Kaya'nın cenazesi Kocaeli'nin Körfez ilçesi İlimtepe Mahallesi'nde bulunan evlerine getirildi.
Daha sonra kazada yatını kaybeden anne ve oğlunun cenazeleri cenaze namazı için daha sonra İlimtepe Merkez Camii'ne götürüldü. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Esengül ve Eren Kaya'nın ailesi ve yakınları katıldı.
Başkan Baran kazada hayatını kaybeden anne ve oğlunun yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu. Kılınan cenaze namazının ardından anne Esengül Kaya ve oğlu Eren Kaya, İlimtepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Kazada hayatını kaybeden Murat Polat ile Gülperi Polat’ın cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketleri Erzurum’a gönderildi.
17 Nisan 2018 Salı günü yayınlandı