İstanbul’da kontrolden çıkan taksi duvarı yıkıp iş yerinin önüne böyle uçtu

-Güvenlik kamerası-
Kamera Sigara Telefon Görüşmesi Sağlık Ekipleri Direksiyon 

-Kamyonetin şeride girmesi
-Taksinin direksiyonu kırması
-İşyerinin önüne uçması
--Aktüel kamera-
-İşyerinin önündeki taksi
-Araçtaki taksici
-Taksicinin ayakta beklemesi
-Sigara ve çay içmesi
-Telefonla görüşmesi
-Yıkılan duvar
-Zarar gören araç
-Röportajlar
-Polis ekiplerinin çalışması
-Genel ve Detay

( İSTANBUL -ÖZEL)- Çağlayan’da sürücüsünün kontrolünden çıkan taksi duvarı yıktı- İş yerinin önüne uçan taksici kazadan yara almadan kurtuldu İSTANBUL

- Çağlayan’da seyir halinde olan taksi sürücüsü, karşı yönden gelen kamyonete çarpmamak için direksiyonu kırınca araç kontrolden çıktı. Aracıyla kaldırımı aşarak duvarı yıktıktan sonra iş yerinin önüne uçan taksici kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza anı ise kameralara yansıdı. Kaza, geçtiğimiz hafta Pazar günü saat 14.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan Okul Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çağlayan’dan çıkan 34 TEK 62 plakalı taksinin sürücüsü Vedat Büyüksezer (46) Levent istikametine doğru yola koyuldu. Sürücü Büyüksezer seyrettiği esnada karşı yönden gelen kamyonet sürücüsü şeridine girdi. Bunun üzerine direksiyonu kıran taksici, kaldırımı aştıktan sonra yol kenarındaki duvarı yıkarak iş yerinin önüne uçtu. Kazadan yara almadan kurtulan taksi sürücüsü, kazanın şokuyla bir süre aracın içerisinde bekledikten sonra vatandaşlar tarafından dışarıya çıkartıldı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Duvarı yıkıp, iş yerinin önüne uçtu Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, trafik normal seyrinde gittiği esnada karşı yönden gelen kamyonet sürücüsü taksinin şeridine giriyor. Taksi sürücüsü ise kamyonete çarpmamak için direksiyonu kırıyor. Kaldırımı aşan taksi duvarı yıktıktan sonra iş yerinin önüne uçuyor. Kazayı duyan çevredeki vatandaşlar ise koşarak geliyor. Kazayı gören vatandaşlar da şoke oldu Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücünün yara almadığını öğrenince olay yerinden ayrıldı. Kazanın şokunu atlatan sürücü ise taksinin başında çay ve sigara içerek bir süre telefon görüşmesi yaptı. Kullanılamaz hale gelen araç için ise çekici çağrıldı. Kazayı gören vatandaşlar ise ilk bakıştı aracın oraya nasıl geldiğine anlam veremedi. Aracın başında bekleyen sürücü Büyüksezer, “Uykusuzluk alakası yok. Yaram falan yok sadece maddi hasar var” dedi.
“Herhalde bina üstümüze çöküyor dedik” Kazayı duyan Coşkun Alan, “Biz burada çalışırken bir anda ‘pat küt’ diye bir ses geldi. Herhalde bina üstümüze çöküyor dedik. Dışarıya çıkınca bir baktık ki araç buraya uçmuş. Daha sonra hemen müdahale ettik, arkadaşı güzel bir şekilde dışarıya aldık. Arkadaşlara da 112’yi aramasını söyledim. Ambulans geldi yani olay bu şekilde gelişti. Ya dalgınlık ya sollama tam olarak bilemiyoruz, kazada yaralı yok” ifadelerini kullandı. Sürücüye alkol testi yapan Kağıthane Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, kazayla ilgili tutanak tutarak inceleme başlattı.
25 Ekim 2018 Perşembe günü yayınlandı