İsmail Ağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Hastanede

Mahmut Ustaosmanoğlu ' nun tedavisi özel bir hastanede devam ediyor ...Bursa ' daki özel bir hastaneye kaldırılan İsmail Ağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu ' nun tedavisi sürüyor.
Acıbadem Mahmut Ustaosmanoğlu Acıbadem Hastanesi Uludağ 


Yaz mevsimini geçirdiği Uludağ Hüseyinalan Köyü ' nde dün akşam saat 23.00 sıralarında nefes darlığı şikayeti baş gösteren 84 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu, saat 00.10 sıralarında ambulansla Bursa ' daki özel bir hastanenin acil servisine getirildi. Acil servisteki kardiyoloji uzmanların kontrolünde akciğer tomografisi çekilen İsmail Ağa Cemaati Lideri Ustaosmanoğlu, genel yoğun bakım ünitesine alındı. Mahmut Efendi ' nin Bursa ' daki sağlık durumu ile ilgilenen özel doktoru Selim Mısırlıoğlu ' da hastaneye gelerek tetkiklerle ilgilendi.
Bu arada 3 çocuk babası olan Ustaosmanoğlu ' nun hastaneye koşan yakınları, Mahmut Efendi ' nin uzun zamandır yaşlılığa bağlı nefes darlığı şikayeti bulunduğunu belirterek, şuan ki durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Bir müddet daha hastanedeki tedavisi devam edecek olan Ustaosmanoğlu, en son geçtiğimiz hafta sonu Hüseyinalan Köyün ' de binlerce seveni ile buluşmuştu. Bu hafta sonu planlanan görüşmenin de iptal edildiği kaydedildi.

Ustaosmanoğlu'nun avukatı Ramazan Arıtürk, ' Muhterem hocafendi, uzun zamandan beridir idrar yolu enfeksiyonu tedavisi görmektedir. Bu tedavi sebebiyle, tedavinin aşamalarınn kontrolü amacıyla dün akşam Bursa'da Acıbadem Hastanesi'ne, doktorkontrolüne gitmiştir. Müvekkilimizin durumu, sağılığı gayet iyidir Sevenlerinden dua beklemektedir. Ayrıca bir karışıklığa meydan vermemek için de müvekkilimiz muhterem Mahmut Ustaosmanoğlu, doktorların tavsiyesi doğrultusunda birkaç günlük süre için ziyaretçi kabul etmeyecektir.Çok yakın bir sürede taburcu olması beklenmektedir ' dedi.


27 Ağustos 2013 Salı günü yayınlandı