İsa Sezeroğlu'ndan sosyal medyayı sallayan Erdoğan videosu!

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, propaganda döneminde partilen yaptığı ve viral olan videolar da sıkça paylaşılıyor.
Cumhurbaşkanı İsrail Recep Tayyip Erdoğan 


Bunun son örneği ise şelaleyi anlatırken ' anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz ' cümlesiyle fenomen olan Elazığ Palulu İsa Sezeroğlu oldu.

' REİS'İ GÖRÜYORSUNUZ, MÜKEMMEL ' :

Sezeroğlu, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy isterken bu defa ' Reis'i görüyorsunuz, mükemmel. Konuşmama gerek yok. İsrail, Amerika topunuz gelin, görüyorsunuz kahramanı. Konuşmuyorum. Neden konuşayım? Bu Laz mı, Kürt mü, Zaza mı? Hepimiz bu adama yoğunlaşalım. Çünkü başka seçenek yok. Bu adamdan başka seçenek göremiyoruz, ışık yok. Başkasında ben ışık göremiyorum. Mükemmel adamı görüyorsunuz. Anlatmıyorum, görüyorsunuz. Konuşmadık, mükemmel. ' diye konuştu.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
20 Haziran 2018 Çarşamba günü yayınlandı