İş yeri çalışanlarının durduramadığı hırsızları elektronik kepenk durdurdu...O anlar kamerada

Güvenlik kamerası görüntüsü
Maskeli Hırsızlar Soygun Girişimi Güvenlik Kamerası Maskeli Soyguncu Maskeli Hırsız 

-İmalathane sahibi ile röp
-İmalathaneden görüntü
-Genel ve detaylar

( İSTANBUL -ÖZEL)- İş yeri çalışanlarının içeride olmasına aldırış etmediler hırsızlık girişiminde bulundular- Eşine az rastlanan hırsızlık girişimi kamerada- Maskeli hırsızlar bu kez soyamadı İSTANBUL

- Habibler’de bir plastik üretim imalathanesine maskeli hırsızlar tarafından soygun girişiminde bulunuldu. Bu sırada iş yeri çalışanları dükkana gelince hırsızlar ilk önce otomobile saklandı. İş yeri sahibinin dükkana girmesiyle kapıyı tekmeleyerek içeri girmeye çalışan hırsızlardan dükkan sahibi elektronik kepengi kapatarak kurtuldu. O anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı. İmalathaneye giren çalışan, yüzü maskeli saldırganların yüzüne elektronik kepengi kapatarak hırsızlığı önlerken, yaşanan bu anlar kameraya yansıdı. Habibler Mahallesi Fevzi Poyraz Caddesi Çelik Sokak daha önce hiç yaşanmamış bir hırsızlık girişimine sahne oldu. Edinilen bilgiye göre, sabah saat 08.34 sıralarında bebek yürüteci, mama sandalyesi gibi ürünler üreten imalathanenin önüne gelen maskeli hırsızlar kapalı olan kepenkleri levye ile açmaya çalıştı. Bu sırada imalathaneyi açmaya gelen çalışanı gören soyguncular geldikleri araca saklandı. İmalathanenin kepengini kaldırarak içeriye giren çalışanlar, daha sonra kapıyı kapattı. İmalathane çalışanlarının içeriye girmesinin ardından araçtan inen maskeli soyguncular iş yerinin kapısına tekme ve levyelerle açmaya çalıştı. İçeride iş yeri çalışanları olmasına rağmen hırsızlık girişiminden geri atmayan maskeli şahıslar defalarca kapıya tekmeye vurdu. Bu sırada iş yeri çalışanları da hırsızlardan kurtulmanın çaresi olarak elektronik kepengi aşağıya indirdi. Elektronik kepengi kapatarak hırsızlığı önledi. Kepengin kapanmasıyla soyguncular geldikleri araca binerek olay yerinden kaçtı. “Daha önce iki defa daha geldiler” Yaşanan olayla ilgili konuşan imalathane sahibi Ramazan Eryılmaz, daha önce de başına böyle durumların geldiğini söyleyerek, “Elemanım geliyor sabah 08.00’de. İçeriye girer girmez elemanıma saldırıyorlar kepenk açıkken. Allah'tan elemanım akıllılık yapıp kapıyı kapatıyor. Kepengin kapağını kapatıyor. Sorun çıkmıyor, içeri giremiyorlar. Daha önce bir iki kere geldi başıma. Zor kurtuldular elimden. Bu üçüncü, dördüncüye Allah büyüktür” dedi.
Çalışanın hırsızlığı önlediği anlar kamerada Habipler’de bebek yürüteci, sandalye gibi malzemelerin üretildiği imalathanede yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hırsızların iş yerine girmeye çalıştığı sırada çalışanların gelmesiyle birlikte araca saklandıkları ve çalışanın içeriye girmesiyle birlikte kapıyı kırmaya çalıştıkları görülüyor. Kapıyı kilitleyen imalathane çalışanının saldırı sonrasında elektrikli kepengi kapattığı görüntülere yansıdı.
1 Kasım 2018 Perşembe günü yayınlandı